čtvrtek 25. června 2015

Majolika obklad

Produkty skladem do dnů u vás. Díky moderním technologiím výroby je na obkladech. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zobrazené všetky výsledky. Distinguishing marks: living colors, ethnic stylizations, rich ornaments, glassy structure, Mediterranean atmosphere.


Ponúkame vám prehľad sérií obkladov a dlažieb pre vašu kúpeľňu.

Majolika Rotundo If you are attracted to the exotic. Vyberte si obklad do kuchyne podľa tvaru, farby, štýlu, materiálu, jednoducho na FAVI. Rozvoz materiálu nad 8kg po celé ČR zdarma.


Klasické majolikové vzory pre dekorovanie väčších plôch. MAJOLIKA potěší příznivce tradičních materiálů i moderně naladěné zákazníky. Základní obklad s lehce taženým, jemně stěrkovaným reliéfem je v. Pokiaľ chcete prímať informácie o najnovších výrobkoch a ponukách, zadajte svoj e-mail.


Hledáte sortiment Dekor? Zajímá vás Dekor keramický nebo obecně Dekor do vaší koupelny?

Chcete dostávat nejnovější nabídky a informace o slevách a novinkách na nejlevnějsí-obklady. Níže napište svůj e-mail a je to! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nejlevnější obklady a dlažby do koupelny. Oblast využití, Interiér. Vhodné pro prostory, Koupelna, Kuchyně, WC.


Venkovský dojem do vaší kuchyně, koupelny, ale i chodby a dalších místností, přivanou. Lasselsberger je jediným výrobcem keramických obkladů značky RAKO v Česku a zároveň patří mezi nejvýznamnější výrobce v Evropě. Středomořská atmosféra u Vás doma.


Mnoho variant dekorů a barev nabízí nepřeberné množství kombinací. Rako – MAJOLIKA (zobrazit produkty). Přijeďte se podívat nejlépe k nám do vzorkovny, ať vidíte pravé barvy a povrchy jednotlivých dlažeb a obkladů. Dobrá zpráva je, že opravdu budete mít z čeho vybírat, pokud se rozhodnete pro nové obklady do kuchyně.


Všechny informace o produktu Rako MAJOLIKA bílá WARVE04 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Rako MAJOLIKA bílá WARVE043. I když rekonstruujete faru či statek, nebo nějakou zemědělskou usedlost, netvoříte muzeum. S dopravou zdarma pri on-line objednávke nad 400€.


Obklady skladom - do 48h u vás doma.

Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Nám presne takéto už stoja na dome, ale este nemáme obložené, tak som sama zvedavá.


Vyzerajú pekne, uvidíme dalej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky