pátek 26. června 2015

Dvířka k plynoměru

Potvrzujeme přidání e-mailu k odběru novinek. Poptávka odeslána, budeme Vás kontaktovat. Děkujeme za Vaši objednávku. Vaše objednávka byla přijata naším systém.


O průběhu jejího zpracování.

Revizní dvířka plynoměru HUP. Rám z jednoho kusu precizně zpracován – ohyb i na vnější. Nerezové skříňky a dvířka Pro letošní sezonu jsme do našeho sortimentu nově zařadili NEREZOVÉ skříňky a dvířka určené k instalaci HUP (hlavního uzávěru plynu), regulátoru tlaku plynu a plynoměru. Nerezová a lakovaná revizní dvířka na plyn, resp.


Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu. Prosím vyplňte položky označené hvězdičkou.

Budeme tak moci rychleji a lépe reagovat na Váš dotaz. Právě si prohlížíte zboží značky. Kartáčovaná nerez s vrchním transparentním lakem. Rám s dvířky a rampou slouží k osazení objektu hlavního uzávěru plynovodní přípojky, regulátoru a plynoměru.


Instalace rámu s dvířky se provede do samostatně stojícího sloupku (přístřešku) nebo do obvodové zdi na hranici pozemku. Rám s dvířky vybavený montážní rampou umožňuje upevnit pomocí třmenu nadzemní závitovou přechodku PE-ocel typu Tezap, HUP a. Plynoměrová dvířka DCK Holoubkov. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Koupili jsme si dvířka k plynoměru a musíme uznat s manželem, že tato firma dělá velice kvalitní dví. HUP dvířka lakovaná se zámkem. Dvířka vypadají moc pěkně, komunikace.


FE šroubení k plynoměru 1ZV. Fe šroubení k regulátoru EKB ZV 1. Kovová dvířka k plynoměru o rozměrech rámu 51x61cm.

Plánujete nákup produktu 600×6mm dvířka plynoměru nerez a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt 600. Jen chci upozornit na možnost výměny vodoměru, plynoměru. Určitě pro řemeslníky je. Ke každému plynoměru je zapotřebí dokoupit potřebné další komponenty. V naší nabídce se nachází všechny kvalitní součásti, které jsou zapotřebí pro běžný provoz plynoměrů.


Rozměr dvířek je 460x460mm. Alternativně i 460x730mm. Veškeré prvky jsou ukotveny k pevnému nebo pojezdovému instalačnímu rámu. Kotvení jednotlivých prvků vyžaduje norma a snižuje možnost úniku plynu a poškození regulátoru a plynoměru případným pnutím.


Propoje jsou provedeny z měděných na tvrdo pájených armatur, nebo nerezovými vlnovci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky