pátek 26. června 2015

Radox pěna do koupele

Také v kategorii: Dům a zahrada. Obsahuje také výtažky z mořských minerálů, které pomáhají vrátit pokožce. Dopřejte svému tělu osvěžení s. Luxusní pěna do koupele s vůní kokosu. Free Delivery on Eligible Orders! Ponořte se do luxusního kokosu, který dodává pocit pobytu v exotickém ráji.


Probuďte své tělo a mysl! Pokožka je po koupeli krásně jemná a hladká. Bylinné výtažky z rozmarýnu a eukalyptu vás povzbudí a zaženou stres.


Vychutnejte si pánskou jízdu v ohnivé koupeli s bohatou pěnou. Pěnu nalijete do proudu vody a poté jen relaxujete. Pěny do koupele ) Hodnocení produktu:. Radox pěna Muscle Therapy 500ml. Povzbuzující směs s černým pepřem a ženšenem.


Se směsí černého pepře a ženšenu se. NIVEA BABY Krémová pěna do koupele. S měsíčkovými květy, které působí jako přírodní. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Dobrá kvalitní pěna renomované firmy za přijatelnou cenu.


Požitek z koupele ruší nutnost dávat pozor aby se voda s pěnou nedostala do očí. Ariel Mountain Spring ks. Lacalut aktiv zubní pasta ml. Využíváme jejich sílu s jediným cílem. Feel Pampered s bambuckým máslem a zázvorem pěna do koupele.


Zažijte hlubokou a štědrou péči bambuckého másla a hřejivost zázvoru. Vzduch je plný ptačího zpěvu, slunce zapadá nad savanou. Jeviště je připraveno na jedinečný večer. RADOX pěna do koupele nourish 500ml v obchodech na Zboží. Pěna do koupele s decentní vůni šalvěje pro regeneraci po fyzicky náročném dni.


Koupelová sůl Arganový olej 9. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke. Jeho jemné složení zanechává pocit hebké a zároveň čisté pokožky. Takže zatímco se vaše malá princezna při koupeli skvěle baví, vy můžete být v klidu, protože víte, že její pokožka má tu nejlepší péči.


HiPP Přípravek do koupele obsahuje výtažek z BIO mandlí a je velmi dobře snášen pokožkou: čistí obvzlášť. Czech koruna (CZK) EUR (EUR) Vyhledávání. Bude determinováno Doručení. Výtažky ženšenu pomáhají odbourávat stres a černý pepř. Tahle pěna do koupele se moc nepovedla.


Už po prvotním očichání ještě v lahvičce jsem málem omdlela. Ve vaně nevoněla o moc lépe. Výdrž bublinek byla velmi tristní, v koupeli vydržely přesně minut… Zážitek se tedy nekonal a stresu mě opravdu tato pěna do koupele nezbavila ani trochu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky