úterý 30. června 2015

Prodej řeziva praha 4

V našem velkoobchodě v Praze. Naše společnost se zabývá prodejem stavebního řeziva , KVH konstrukčních fošen a hranolů, deskových. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba MARVIONA s. Artur Tůma, Pila Lenešice. Zdeněk Karban zajistí prodej řeziva za nízké ceny.


Naše firma zajišťuje maloobchodní i velkoobchodní prodej stavebního řeziva , prodej dřeva a dalších polotovarů ze dřeva.

Cena řeziva uvedeného v ceníku řeziva je bez DPH, které je nyní. Naše firma se zajímá výrobou a prodejem stavebního řeziva , hranolů, latí, fošen, prken na stavbu krovů pergol altánů a jiných stavebních činností. Pro všechny řemeslníky, kteří se zabývají stavbou budov a jiných konstrukcí, máme k dispozici široký sortiment také stavebního řeziva. Provádění montážního servisu.


V Praze - Bráník máme velký sklad řeziva dobře dostupný autem. Z Branické ulice odbočíte do ulice Mezi sklady směrem ke skladům. Odbočka je označena logem firmy. Na konci ulice je vjezd do areálu velkoobchodu, kanceláře firmy jsou v prvním patře budovy vlevo.


Karel Kloud - palivové dřevo a stavební řezivo.

Držíme stálé skladové zásoby standardního sortimentu hranolů, fošen, latí a prken pro okamžitý odběr. Jejich přehled naleznete v našem ceníku. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Strojní nátěry a lazury. Levné a kvalitní palubky, podlahy, plotovky, lišty a brikety přímo od výrobce.


Proto neváhejte a přesvědčte se, že na prodej řeziva jsme vhodní partneři. Půdorysná plocha cca m2. Vyroba a prodej řeziva stavebniho, včetně krovů na zakázku a stolařského.


Praha - vyberte okres. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Nabízíme řezivo a palubky. Rádi vytvoříme cenovou nabídku. Hranoly , hranoly hoblované, KVH , BSH.


Palubky obkladové, palubky podlahové. Výroba spárovek, hranolů a schodnic. Sušené truhlářské řezivo skladem. Internetový prodej palivového a krbového dřeva, též odkorněné kuláče a stromové kolíky, nářadí, výkup.


Potřebujete dřevo na stavbu, na střechu nebo na jiné specifické práce?

V sortimentu máme stavební. Prodáváme stavební řezivo. Dřevěné trámy ceník obsahují cena trámy v porovnání s konkurenčními dodavateli řeziva trámů a hranolů o něco výhodnější.


Zabýváme se výrobou a prodejem stavebního řeziva. Ceník trámů je pravidelně aktualizován, aby trámy cena odpovídala skutečnosti. Cena trámů je matematicky odvozena z měrného objemu trámu a kubíkové ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky