čtvrtek 25. června 2015

Epoxy 1200 cena

KB) GHS- korozivní a žíravé látky GHS- dráždivé látky GHS- látky nebezpečné pro životní prostředí EUH2- Obsahuje epoxidové složky. Může vyvolat alergickou reakci. Of medium epoxy resin modified with a non-reactive plasticizer.


Možnost velkoobchodní spolupráce. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Do živice sa pridáva tvrdidla P 11. K přípravě lepících kompozic, stěrkových hmot a tmelů. K lepení kovů, skla, keramiky, porcelánu, dřeva, betonu, apod.


Do pryskyřice se přidává. Zadejte svůj příkaz, a obdržíte přizpůsobené nabídky, poznáte ceny a porovnáte názory. Kč 13Kč bez DPH ks.


Souprava je určena k lepení a opravě výrobků z těchto materiálů: kovů, hliníku, dřeva, keramiky, betonu, porcelánu, skla. U naterovych hmot pouze pozor na pouzita redidla, aby neleptaly polystyren, kdyz ho pou. K drobným opravám a lepení kovů, skla, keram. Tieto materiály lepia i vzájomne. Nie je vhodné na lepenie termoplastov, najmä polyuretánu a materiálov s voskovým alebo mastným povrchom.


Epoxidová pryskyřice pro lepení a tmelení. Nejlevnější e-shop Hančin krámek. Zboží za akční ceny, slevy. Klasické dvousložkové lepidlo na všechny materiály kromě plastů. Tak jsem byl ještě u chlapů co prodávaj laky na.


Also, as a basecoat and sealer for MasterTo. Rád bych jím vylakoval prostor motorové přepážky, ale připadne mi to dosti husté. CHS - EPOXY 3je strednomolekulárna epoxidová živica modifikovaná zmäkčovadlom.


Vhodné aj na prípravu stierkových hmôt a tmelov. Nevhodné na lepenie termoplastov, polyetylénu a materiálov s voskovým alebo mastným povrchom. Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny.


Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků. Etch and clean is a water-reducible phosphoric acid and detergent blend formulated to both clean and prepare concrete, masonry, steel, galvanized and zinc surfaces for coating, staining and sealing. The liquid epoxy resin includes higher bond and chemical compounds. It has low permeability, and it reduces the growth of bacteria, mainly designed for protecting the concrete structures. These are available at a cost effective price.


Orientační cena bez DPH. Tužidlo H 2C - licí systémy NOVINKA zprac. This will allow you to achieve a beautiful smooth finish.


Epoxid TEKUTÝ KOV je 2-komponentní epoxi vysoko výkonný pre opravy kovov. Tekutý kov je vhodný pre lepenie a tmelenie všetkýck kovov, liatin, zliatin a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky