čtvrtek 12. listopadu 2015

Smrkové dveře

Jsme schopni vyrobit interiérové, vchodové a vstupní dveře ( smrkové , jasanové i obložky) z masivu na zakázku, přesně podle Vašich představ! Dlouholetá výroba a prodej palubkových, masivních,smrkových a dubových,tradičních, kvalitních,ekologicky čistých, ručně vyráběných českých. Je to úžasné, další krůček k hotové chalupě. Nad vzhledem dveří jsme dlouho debatovali. Navíc interiérové dveře za trvale nejnižší ceny.


Interiérové dveře Country - smrk. Některé dveře jsou na prodejně připraveny k odběru. Na našich prodejnách můžete zakoupit zateplené smrkové palubkové dveře. Vybrat si můžete z vzorů. Ostatní dveře vyrábíme bežně v rozmezí - dní.


Palubkové dveře SMRKOVÉ PALUBKOVÉ DVEŘE S CERTIFIKÁTEM ČSN. Nabízíme kvalitní palubkové dveře za bezkonkurenční ceny, a to ve standardních rozměrech. Ke dveřím je možné dodat také obložkové zárubně.


Většina dveří a zárubní je vyráběna v normě ČSN a ve standardních rozměrech. Ručně vyráběné dveře na míru s dlouholetou tradicí. Jsou určené pro použití jako druhé vstupní dveře. Jsou vyrobeny z palubkového smrkového dřeva, bez povrchové úpravy.


SOFTWOOD originální zateplené dveře smrkové SOFT, STRONG, SOFTWOO a dubové dveře HAR zárubně rámové smrkové a dubové. Alena a Josef Juroškovi. Smrk je měkčí dřevina s krásnou kresbou dřeva která rozjásá moderní i dobový interiér. Masivní, smrkové, palubkové dveře.


Zatepleno polystyrenem tloušťky mm. Broušeno, připraveno pro nátěr. Na přání zákazníka můžeme rovněž vyrobit palubkové dveře atypických rozměrů, popřípadě dveře s rozmístěním oken dle Vašeho návrhu. Vážení zákazníci, pokud jste měli registraci na starých webových stránkách, nebude již tato dostupná a bude nutno se registrovat znovu. SOLODOOR vyrábí a dodává dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, otočné i posuvné.


Poctivé dveře jsou Vaše jasná volba! Vchodové dveře Vnitřní dveře Zárubně Výrobce masivních dveří a zárubní VLTAVÍN - PORTÁL, spol. Výrobou a prodejem dveří se zabýváme již mnoho let, s důrazem na kvalitu a spolehlivost našich výrobků. Jsme ryze česká společnost, která působí na českém trhu v oblasti výroby masivních dveří.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Doplňkově najdete v kategorii doplňkové úpravy dveří. Popis produktu Posuvné dřevěné smrkové dveře na stěnu Country. Je pružné, houževnaté a zároveň cenově dostupné, což často hraje právě pro něj!


Smrkové dřevo provoní každý interiér. Tento neocenitelný čistě přírodní materiál Vám navodí ve Vašem domě či bytě. Dveře smrkové - lazura ořech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky