pondělí 9. listopadu 2015

Střešní krytina trapézový plech

Nabízíme kvalitní produkty výrobců Hille a Gutta, které mají. Střechy a plechová střešní krytina - MASLEN s. Slovenský výrobce lehké střešní krytiny a trapézových plechů špičkové kvality. Dovoluje realizovat efektní konstrukce, které často.


Levné plechové krytiny, střešní krytina levně.

Trapézová střešní krytina. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Její tvary jsou ve vzoru klasické střešní krytiny. Inzerát byl odebran z oblíbených. Kč Rožnov pod Radhoštěm.


Skladem Akce Novinky Výprodej. Hledat v kategorii Hledat Kde hledat: v kódu v názvu.

Klasický trapézový plech pro použití na střechy či stěny. Krátit lze nůžkami na plech , popřípadě i jinak, ale vždy je potřeba řeznou hranu přetřít, nebo přestříkat barvou, jako ochranu proti korozi. Plechová střešní krytina s výškou vlny mm.


SATJAM Roof je moderní střešní krytina s univerzálním použitím a vynikající odolností proti všem povětrnostním vlivům, včetně krupobití. Při výrobě střešní krytiny se používá metoda Coal coating – povrch střechy se pokrývá organickými látkami, což vede ke zvýšení ochranné vrstvy střešní krytiny. Povrch střechy je tak chráněn vůči klimatickým změnám a běžným chemikáliím. Jelikož jsou pozinkované, hodí se i do exteriéru.


Nejčastěji se využívají jako střešní krytina , k opláštění budov nebo třeba k výrobě ztraceného bednění. Jsme specialisté na kvalitní plechové střešní krytiny a trapézové plechy. Vyberte si z naší nabídky lehké střešní krytiny, trapézových plechů nebo střešních panelů. V nabídce máme také veškeré doplňky pro vaše střechy.


Ve Skandinávii trapézové plechy často dobře slouží i jako finální střešní krytina s nízkými nároky na hustotu podpor. Efektivní, efektní a ekonomický. Používá se na oplocení, jako krytina hospodářských budov, stropů, přístřešků, skladových hal a průmyslových objektů všeho druhu.


Nízká hmotnost plechové střešní krytiny Guttatop, dlo.

Tento trapézový plech je svou. Model Tv imitaci dřeva se výborně hodí na falešný strop s dlouhou životností. Příznivá cena je samozřejmostí. Prodej pouze po celých deskách, nelze jakkoliv upravovat!


Lehká plechová trapézová deska pro zastřešení garáží, pergol, parkovacích stání či oplocení. Střešní krytina Naše firma Morkus Morava s. Prodám plechovou oboustranně barvenou trapézovou střešní krytinu TR 18. TRAPÉZOVÉ PLECHY JAKO STŘEŠNÍ KRYTINA : Minimální sklon střechy pro montáž trapézové krytiny je 6°. Je-li sklon střechy menší než 14°, je nutný přesah napojovaných tabulí 3mm.


U střech se sklonem 6° výrobce napojování tabulí nedoporučuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky