čtvrtek 4. května 2017

Odvětrávací taška

Určeno pro střešní krytiny: Bramac Alpská, Bramac Moravská, Bramac MAX, Bramac Římská. Více důvodů pro odvětrávání. V létě větraná mezera zabraňuje přehřívání vzduchu pod taškami, čímž se zvyšuje tepelná pohoda v podkroví. Základní větrací taška TONDACH Bravura Plus v barvách RAL. Větrání střechy zamezuje vlhkosti střešního pláště a snižuje teplotní rozdíly různých částí střechy: omezí se tak nerovnoměrné odtávání sněhu a jeho namrzání na okapních nebo zastíněných částech střechy.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Také u střech s nižším sklonem je třeba odvětrávat střešní plášť.


Plastová odvětrávací taška s mřížkou. Toto zajišťují odvětrávací tašky MAX 7°. Univerzální odvětrávací taška ROVIA pro všechny druhy skládaných střešních krytin. Komplet odvětrávání (Hranice Francouzská ). Pozinkovaná odvětrávací taška s mřížkou.


Odvětrávací a prostupové tašky pro šikmé střechy. Nabízím k prodeji tento odvětrávací komplet. Nový, nepoužitý, dlouhodobě uskladněný v suchu. Používá se k odvětrávání kanalizačních stupaček, digestoří, stejně tak k zabezpečení prodění vzduchu pod krytinou. Větrání střechy pomocí pozinkových odvětrácích tašek zamezuje vlhkosti střešního pláště a snižuje teplotní rozdíly různých částí střechy.


Při navrhování sklonitých víceplášťových střech je nutné zajistit dostatečné odvětrání vzduchové mezery mezi plášti, aby se zamezilo nadměrnému. Gutta odvětrávací taška čtvercová 2x 3mm červená. Matrace MEMO plus Matrace která je zónová a také má ramenní zónu. Zamezení přístupu vlhka do střešního pláště. Také si můžete všimnout že matrace má odvětrávací kanálky které také pomáhají.


Jde o odvětrávací tašky OT-P, určené pro profilované krytiny Roof, Grande Plus a Arad Premium a odvětrávaci taška OT-R, určena pro rovné krytiny Rapid a Rombo Premium, připadně pro falcovanou krytinu. Objednávky přijaté od 22. Bramac, Tondach červená Řešení prostupů o průměru 1mm pro krytinu typu Bobrovka ( korunové krytí ) v provedení pálená taška nebo beton.


ERGO - odvětrávací taška čtvercová 40x40. S odvětrávacím prostorem opatřeným mřížkou s rozměry 2x 5mm. KMB Bobrovka - stejný typ tašky jako u Hodonky platí pro krytinu Bobrovka.


Taška betonová odvětrávací Palema. BRAMAC MAX taška odvětrávací tmavohnědá taška, Hnědá Popis produktu: BRAMAC MAX - tmavohnědá - taška větrací Na Euro paletě Bramac je kusů (2kg). Nezbytné i pro přívod vzduchu pod tašky podél úžlabí. Plně odvětraná střecha brání postupu vlhkosti do střešního pláště. Vhodná pro všechny druhy skládaných střešních krytin (rozměry : 4x 4mm).


Na střechy od sklonu 12°. Prostupová taška vhodná pro všechny typy střešních. Spodní strana je opatřena částečnou samolepicí vrstvou. Sanitární ventilace z plastu, vhodná jako větrací komínek pro všechny typy základních odvětrávacích tašek. Prodej plastové větrací mřížky Gutta po celé ČR.


Nedostatečne odvětráni střešního pláště má za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky