čtvrtek 4. května 2017

Záchytný systém střech

Top Safe je specialista na záchytný systém střech pro bezpečnou práci na plochých střechách. Vyberte si z široké nabídky. ROOFIX je český záchytný systém střech na trhu. Je certifikovaný a splňuje potřebné normy. Získejte jej v TOP kvalitě za bezkonkurenční cenu.


Je jedním z největších dodavatelů tohoto systému v Evropě. Hlavním úkolem naší společnosti je dodávat vám osvědčená jistící řešení, která poskytují účinnou ochranu při práci ve výškách. Prodej online, široká nabídka.


Bezpečnost práce je nedílnou součástí každého pohybu na spádových i nespádových střechách. Nezabezpečená hrana volného pádu. Svěřte bezpečnost své střechy českému výrobci pro záchytné systémy. Za bezkonkurenční cenu získáte rychlé dodání či montáž produktu TOP kvality. ZÁCHYTNÝ SYSTÉM TOPSAFE: POPIS.


V současné době jsou kladeny vysoké nároky na bezpečnost a ochranu zdraví osob pohybujících se na střechách. Hledáte kotvící body pro záchytné systémy střech ? K systému jsou pracovníci kotveni pomocí celotělových zachycovacích postrojů odpovídajících normě EN 361. Záchytný systém proti pádu - kotvicí body Systém kotvících bodů EAP odpovídá požadavkům normy EN 795.


Instaluje se na střechách budov, kde je vyžadován pravidelný přístup pracovníků, bez ohledu na to, jak často k němu dochází. Lankový záchytný systém proti pádu ABS Lock SYS je navržený speciálně pro použití na všechny typy střech. Základem je široká škála kotvících. V průběhu životnosti střechy. Spojovací prostředek s tlumičem je nutné dodávat vždy dle délky, která je stanovena v projektu systému určeného k ochraně proti pádu osob.


Montáž záchytného systému proti pádu osob na objektů na Letišti Václava Havla. Prvky byly kotvené do betonu, trapézového plechu i na samostatné. Profesionální návrh zádržného systému a instalace.


Zajištění revize záchytného systému. Je určený pro ochranu osob proti pádu z výšky a ochranu osob proti propadnutí ze střech objektů. Horizontální záchytný systém.


Povinnost instalovat záchytný systém vychází z Vyhlášky č. Střechy – Pochůzné střechy a terasy musí mít zajištěn bezpečný přístup a. Před tímto ohrožením musí být pracovníci chráněni. U plochých střech musíme zajistit ochranu osob při jejich práci nejen u volných okrajů střechy, tedy po obvodě střechy, ale také při práci v blízkosti světlíků, u technologických prostupů a dalších otvorů, tedy všude tam, kde existuje riziko propadnutí střešní konstrukcí. Nabízíme nátěry a opravy fasá střešní záchytný systém, izolace plochých střech, nátěry ocelových konstrukcí, montáže zábran proti ptactvu a další montáže či demontáže různých zařízení ve výškách. Provádíme také mytí oken, sádrokartonářské práce, čištění okapů a svodů, arboristické práce (např. ořez a kácení dřevin). Kompletní izolace plochých střech.


Rekonstrukce a revize střech a teras. O společnosti Izolace Ústí s. Společnost Izolace Ústí s. Na zakázce Odborného Učiliště a Praktické Školy v Hořicích, bylo nutné namontovat bezpečnostní kotevní body TSL-FB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky