čtvrtek 8. června 2017

Akátové kůly cena

DUBOVÉ DŘEVO: štípané dubové kůly odkorněné dubové kůly řezané dubové kůly dubové řezivo: OSTATNÍ DŘEVO: odkorněné jehličnaté kůly jehličnaté k. Prodám akátové kůly na ohradu průměr 8-12cm. Bezkonkurenční životnost až 30let. Akátové kůly, pro různé využití.


V případě zájmu o jiné rozměry kůlů, nebo jiné provedení nás kontaktujte. Cena se může lišit dle poptávky. Přední český akátového dřeva, akátové kulatiny a řeziva pro dětská hřiště či mobiliáře. Pomáháme Vám být silným partnerem na trhu s akátovým. Dubové kůly – kulatinky na ohradníky.


V ceně není započítána doprava! Uvedená cena za ks platí při odběru celé palety ks. Při nekompletní paletě se cena za ks navýší. Kč a zateplená za cenu 11. Více informací na níže uvedeném webu.


Dřevo je těžké, velmi tvrdé, značně pružné a houževnaté. Dobře odolává vodě i počasí. Odkorněné akátové a dubové kůly na stavbu houpaček, prolízaček, hradů, dětských hřišť, pískovišť, plotů, zábradlí atd. Připraveno k použití, rovnou k montáži.


Množství kůlů skladem, možnost výběru z více kusů. Osobní odběr Moravské Bránice. Hustotu horizontálních kůlů lze přizpůsobit podle potřeby.


Společnost Wood Cité, s. Délky v okrese Břeclav, cena 70Kč, od vinarstvi. Popis: od 150cm do 250cm , vhodné na. Jsme hlavními dodavateli kůlu ke stromkům po celé ČR a SK. Prodam akátové kůly sloupky dlouha životnost štípané z velkých průměru.


Vyrábíme dřevěné kůly ke stromům. Rozmery i délky dle domluvy. Zpracováváme a prodáváme dubové kůly , které můžete využít zejména jako nosné sloupky pro ohrady a oplocení. Kůly , půl kůly , zahradní nábytek. Zaloukač má 2kg těžké kladivo, které bez problémů zatluče kůly do země.


Tyto kůly rovněž nepřekupujeme, pouze Vám je můžeme doporučit. Tlakově mořené smrkové kůly dodáváme od firmy Kamír nebo i jiných. V letošním roce jsme se rozhodli výrazným způsobem podpořit akci: Výsadba milionů nových stromů , která započne na podzim tohoto roku. Vítejte na stránkách pily Kincl na Smrčku.


V naší nabídce najdete krbové dříví, odkorněné akátové kůly , dubové kůly , řezané akátové kůly , kulaté akátové kůly ,. Vhodné na oplotenia,drobné záhradné stavby,hojdačky. Ponukam na predaj agatove koly rozmery podla vašej potreby. Priemer 10- cena Eur,- bežný. Agát ako drevina sa veľmi často používa v exteriéri na záhradný nábytok, terasy, zábradie, viničné koly, ohrady a pod.


Materiál: akátové dřevo. Nábytek – Sport – Hračky Firma s náhradním. Také mám v plánu letos dávat štípané akátové kůly. Asfalt do vinohradu nechci (a není to o romantice). Dodavatele už mám (vsezakatu.cz).


Koukam na ty Poláky, mají vodící drát i dvojdrátí vedené zkrz sloupek, čili dvojdrátí pevné, nepohyblivé. V Oslavanu mají systém úchytů na pohyblivé. Akát je netvrdší a nejtrvanlivější evropskou dřevinou ( odolnostní třída 1). Rychnov nad Kněžnou tel.


Adaptér a svorky na baterii jsou součástí dodávky. Octo Woo plastové sloupky, plastové kůly , ocelové sloupky, sklolaminátové tyčky, prodej spotřebního materiálu pro zemědělství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky