pátek 9. června 2017

Finske sruby

Výhradní český dodavatel srubových domů, dřevostaveb z masivu, srubů a roubenek finské společnosti KONTIO. Objevte zdravé bydlení ve srubovém domě! Finské sruby KONTIO - detail schodiště Finské sruby KONTIO - nákres půdorysu v 1. Sruby , roubenky a dřevostavby na klíč.


Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí.

Dřevo je totiž trvale obnovitelná přírodní surovina. Používáním dřeva tak dáváme možnost každému stromu, aby byl prospěšný i po svém pokácení a uvolnil tak místo mladému stromu. Projektování a stavba srubů na klíč. Honka log homes are modern log homes built on centuries of tradition.


Srubové domy KONTIO - exkluzivní kvalita z Finska. Na sruby z kulatiny používáme výhradně dospělé stromy, které těžíme v nadmořské výšce přes 6metrů. Výběr dřeva jako stavebního materiálu pro Váš.

Podle historiků začali Finové stavět dřevěné sruby už v době bronzové a byli to právě oni, kdo tento. Kruhový koncept grilovací KOTY s ohništěm uprostřed o půdorysu až m² je ideální prostředí, ať už jde o diskrétní firemní jednání, romantickou. Finské domy (finské sruby ) Severské dřevostavby jsou vyhlášené po celém světě.


Od celé Evropy až po Japonsko se těší velké oblibě, a to především. Navštivte s námi ve virtuální prohlídce srubový dům KONTIO, který svým majitelům slouží jako druhý domov. Budujeme dřevěné sruby nejstarším a zároveň nejpoctivějším způsobem tzv. Nemíříme nutně za nejnižší cenou, ale za co nejlepší možnou kvalitou.


Vítejte na stránkách naší společnosti! See actions taken by the people who manage and post content. Nabízíme komplexní služby v oblasti srubových staveb. Dnes již tradiční srubové stavby z kulatinového masivu, známé také pod pojmem kanadské sruby , známe především z Kanady, USA, Nového Zélandu, Finska, Norska.


Problém nakonec pomohl rozlousknout koníček hlavy rodiny – rybaření. Lukáš totiž často jezdí na ryby do Skandinávie, a právě zde se setkal s domy KONTIO. Způsobem výstavby je, obecně řečeno, skládání jednotlivých kulatin nebo hranolů na sebe (u moderních srubů se pracuje se systémem pero – drážka, hranoly tak do sebe přesně zapadají).


Jednotlivé dřevěné prvky vytvářejí homogenní dřevěnou stěnu.

SRUBY , ROUBENKY A DŘEVOSTAVBY. Zabýváme se také realizací dřevěných interiérů a výrobou doplňků do zahrad. Stavba srubů, roubenek a dřevostaveb.


Hlavními technologiemi výstavby srubových domů jsou norská (evropská) a kanadská technologie. Kanadská technologie výstavby pro sruby používá kulatiny a kmeny bez kůry. Ke správným finským srubům patří sníh, sněžný skútr a sklenice šampaňského.


To vše najdete v této fotogalerii plné srubů, jejichž krása vás zamrazí. Specialisté na nízkoenergetické dřevostavby s náznakem masivu. Kanadské sruby z masivní kulatiny za nejvýhodnější ceny v ČR se zárukou let. Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě.


Všechny sruby představují masivní dřevostavby, avšak mouhou se vzhledem na první pohled lišit. Rozlišujeme například kanadské a finské sruby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky