pondělí 19. června 2017

Kazetové dveře

Díky jedinečné kresbě dřeva jsou každé dveře originálem. V červenci jsme si pro vás připravili za super akční cenu hned několik produktů! Nahlédněte do všech kategorií a vyberte si ke svým dveřím také.


Dveře a Zárubně z masivu ! Dále si individuálně můžete zvolit nejen dveře a zárubně, ale také dekor, povrchovou úpravu, barvu, prosklení mnoha typů a kování dveří. U nás si své nové interiérové dveře můžete sestavit podle Vašich představ. Ručně vyráběné dveře na míru s dlouholetou tradicí. Vchodové dveře jsou vizitkou každého domu a zosobněním stylu majitele. Kvalitu a vzhled dřevěných vchodových dveří do značné míry ovlivňuje také jejich povrchová úprava.


Prodáváme a montujeme interiérové dveře a obložkové zárubně známých značek. Kazetové interiérové dveře typické - x 197cm, nebo atypické na zakázku. Interiérové kazetové dveře vyrábíme z přírodního bukového masivu. Materiál: smrkové masivní dřevo. Akce na interiérové dveře.


Prodám tyto kazetové starožitné dveře více kusů šířka 90cm a 100cm cena dohodou. Chtěli bychom moc pochválit vaše zaměstnance – byli velice příjemní, milí a ochotní. Moc děkujeme za pěkně vykonanou práci. R vyrobeno z masivního dřeva smrku dveře jsou určeny pro retro posuvné systémy.


Dřevěné dveře interiérové dle Vašich představ, dřevěné, foliované, CPL, dýhované, falcové, bezfalcové. Těžko byste hledali interiér, do kterého by se dřevěné kazetové dveře nehodily. I když je výroba interiérových dřevěných dveří v maximální míře automatizována, přesto velký a často rozhodující díl práce zůstává na mistru truhláři. Nenadpojované, čepované, masivní vnitřní. Vyrábíme kvalitní palubkové a kazetové vchodové dveře.


Dvoukřídlé palubkové i kazetové dveře , vrata. Včelí úly a příslušenství. Nabízíme řadu osvědčených a kvalitních nástavkových úlů, mnoho přísluš.


Plné interiérové dveře jsou hladké nebo s povrchovou úpravou - kazetové dveře. Lze si rovněž vybrat rozměry prosklení interiérových dveří: od malého okénka až po prosklení vyplňující prakticky celé dveřní křídlo. Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře , na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží.


Bezpečnostní dveře ochrání Vás i Váš majetek. Zajistěte Váš byt a získejte současně maximální tepelně-izolační a protihlukové vlastnosti. KAZETOVÉ ZÁRUBNĚ obkladové jsou většinou součástí tradičních interiérů s masivními dveřmi.


Obkládají se jimi příčky od cm. Kazetové dveře se vyrábí v mnoho provedeních, vzorech a barvách. Kazety vkládané do lišt, lepené na křídlo. Při osazení sklem se jedná o obyčejné sklo 4mm - vzor kůra.


Ať už už je použijete jako hlavní vstupní dveře do domu nebo bytu nebo jako vedlejší venkovní dveře na terasu. Zvládneme také repliky historických dveří, dvoukřídlé dveře , plné i prosklené, vchodové dveře s obloukem (kulaté), kazetové dveře v jakékoli dostupné barvě či odstínu. Ke dveřím je možné dodat také obložkové zárubně.


Většina dveří a zárubní je vyráběna v normě ČSN a ve standardních rozměrech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky