úterý 20. června 2017

Modřín cena

Stejně tak je modřín se svou krásnou kresbou a neopakovatelnými odstíny jedinečnou surovinou i pro výrobu nábytku. Vyrábí se z něj také podlahové krytiny, okenní rámy, palubky, latě, lišty a hoblované hranoly. Děkuji za ochotu, že jste otevřeli sklad v neděli. S kvalitou naprosto spokojen, super cena.


Obklad z modřínu dodává moderním stavbám exkluzivní vzhle přičemž má snadnou údržbu a dlouhou životnost. Nepřehlédněte AKCI na terasu sibiřský modřín.

Dřevěná terasová prkna ze sibiřského modřínu jsou nejpřírodnějším spojením mezi domem a zahradou. Pro tento region jsou typické drsné klimatické podmínky, málo úrodné půdy a krátké vegetační období. V důsledku toho je růst stromů pomalý a jejich dřevo má specifické vlastnosti - úzké letokruhy, vyšší podíl pozdního dřeva a užší běl.


Akce Platí do vyprodání zásob a nevztahuje se doprava zdarma. Doprava a obednavka po telefonické dohode. Pro modřín sibiřský je typická nažloutlá až červenohnědá barva, velký obsah pryskyřice, husté letokruhy (ve srovnání například s borovicí) a živá struktura s velkými suky, které mu dodávají na jedinečnosti. Na této stránce najdete přehledné tabulky s ceníkem a rozměry našich nejžádanějších produktů – to jest prken, krovů, fošen, OSB desek, palubek,.


Zdarma nakrájíme podle Vašich požadavku. Sleva na příslušenství !

Jehličnany ze severských zemí - modřín a borovice patří k nejodolnějším druhům dřeva. E xotické dřeviny jsou vyhledávané pro svůj nevšední design a díky vysoké hustotě dřeva vydrží vyšší zátěž počasí. Podkladní hranoly ze Sibiřského modřínu, rovněž vhodné jako nosné rošty pro fasádní palubky, nebo terasy z měkkých dřevin. Hranoly Sibiřský modřín. Cena tohoto řeziva je ovšem vyšší než u hranolů například z borovice nebo smrku.


Prodejce, který dováží zboží ze dřeva přes hranici, musí na prodejně mít certifikát. Název tohoto certifikátu je fytosanitární. Vyměnili jsme stříbrnou sršeň za tuto milou zelenou žabičku. Ovšem žabičku s žihadlem. J e Vám k dispozici pro odvozy do 5m resp.


Sibiřský modřín má vysoký obsah pryskyřice, která významně pomáhá zajistit vyšší odolnost proti vlivům vnějších klimatických podmínek. Nevýhodou je, že pokud smůla vytéká, nemůžete po povrchu chodit bosí. Nabízíme i střechy na klíč (včetně pokrývačských a klempířských prací).


Dále provozujeme Dřevoprodej a Zakázkové truhlářství. Ale protože cena za toto provedení přesahovala naše finanční možnosti, tak jsme vzhled změnili a budeme mít dům celý obložený prkennou fasádou. Od začátku jsem věděl, že bych rád dům obložil prkny ze sibiřského modřinu.


Terasová prkna ze sibiřského modřínu se hodí pro každou terasu, balkóny i zimní zahrady. These boards are meant for covering walls, floors, terraces and are most often made from quality spruce, pine or larch center wood. Boards are available in many.

Vám můžeme zajistit našimi dopravními prostředky nebo prostřednictvím smluvních přepravců. Cena za dopravu je smluvní, záleží na přepravní vzdálenosti a počtu sazenic. Modřín opadavý Larix decidua.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky