pondělí 19. června 2017

Sapeli zárubně

Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře, na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně , kování a doplňky, které vydrží. SAPELI je největším a historicky také nejstarším výrobcem dveří v Česku.


Naše úspěchy jsou postaveny na špičkovém designu a precizní kvalitě bez jakýchkoli k. Uvědomujeme si velký tlak trhu na široký sortiment tohoto výrobku, který stěnu propojuje se samotnými dveřmi. Proto nabízíme zárubně , které jsou designově výrazné, ale také zárubně , které nejsou vůbec vidět. Zárubně a obložky jsou naší parketou. V nabídce máme mnoho variant materiálů a. Bílé interiérové dveře a obložkové zárubně jsou v současnosti nejvíce poptávaným zbožím.


Svým zákazníkům také nabízíme kvalitní dveřní kování firmy MT. Nápověda Tenká vrstva papíru s potiskem. K dispozici je Vám kvalitní vzorkovna v sídle naší firmy v Praze ve Štěrboholech a na Štrampouchu u Čáslavi. Ušetřete si práci a dveře i zárubně si nechte namontovat našimi odborníky.


Záruční a pozáruční servis. Dveře Sapeli jsou sázka na jistotu. Sem, tam se něco pokazí. Nenechte si kazit náladu a spolehnět. Navštivte prodejny v Písku, Soběslavi a Táboře.


Zadarmo zaměříme stavební otvory, vyrobíme na míru a namontujeme. Jste zde: Úvod Fotogalerie - dveře - montáž. V naší nabídce naleznete také široký výběr zárubní od Sapeli včetně specializovaných a kovových zárubní.


Vystavujeme zde několik modelových řad dveří, zárubní a kliky, které jsou doplněny o aktuální novinky firmy Sapeli. Víc než bílá - výhodná cena na bílé dveře a zárubně SAPELI. Vyšší dveře bez příplatku.


NOVINKA - MINIMAL BLACK MATT YEAR LIGHT. V SAPELI máme v nabídce dveře opravdu pro každého. Od rustikálního stylu vhodného pro venkovská sídla či chaty a chalupy, přes většinové klasické pojetí soudobého stylu, až po ultramoderní a odvážné dveře do originálních interiérů. Interiérové dveře SAPELI.


SAPELI = jednička na českém trhu ve výrobě interiérových dveří a zárubní. Oproti tomu obložkové a rámové zárubně Sapeli, se proto vyrábí v površích odpovídajících ke všem dveřím. SAPDOOR dveře a zárubně = autorizovaný prodejce.


Použitím obložkové, nebo rámové zárubně, zjemníte přechod mezi dveřním křídlem a zbytkem interiéru. Navíc, pro kompetentního a znalého člověka, je montáž a osazení obložkových zárubní Sapeli, celkově velmi čistá a rychlá práce. Osazení dveří a zárubní, se tedy provádí až jako jedna z posledních operací stavby či rekonstrukce. Popis činnosti: Vyrábíme interiérové dýhované a foliované dveře a zárubně. Dále náš sortiment zahrnuje i dveře speciální, jako jsou.


Jsme autorizovaný obchodní partner firmy Sapeli a. Dodáváme a montujeme interiérové dveře a zárubně značky SAPELI (dýha, laminát, fólie sapelit, vysoký lesk, barva aj.) a venkovní dveře LOPRAIS (masiv). Poskytujeme záruční, pozáruční servis a odborné poradenství v oblasti jak technické, tak i designu. Dřevěné dveře a zárubně SAPELI 1 české dveře - Všechny dveře vyrábíme v našich tradičních výrobnách u Jihlavy.


Drobné truhlářské práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky