úterý 20. června 2017

Štiepačka dreva

Aj z ničoho na kolene doma sa dá postaviť. This feature is not available right now. Pozrite si test: sekera vs. ELEKTRICKÁ ŠTIEPAČKA NA DREVO.


Máte krbové kachle alebo krb, v ktorom kúrite drevom? Nebaví vás únavné štiepanie dreva sekerou?

Zaoberáme sa predajom lesnej, záhradnej, komunálnej techniky, ručného náradia a predajom, montážou a servisom bazénov a bazénového príslušenstva. Elektrický štiepač na drevo s maximálnym tlakom ton. Zobrazit Detail produktu.


Posledná štiepačka dreva nášho výberu disponuje dostatočným tlakom a výbornou kvalitou. Tento produkt je určený pre obzvlášť. Priemer polena do 2mm. Poradí si aj s tvrdým typom dreva až do dĺžky 1cm. Každá štiepačka na drevo má dve ramená, ktorá jednak slúžia ako akési kliešte na pridržiavanie dreva a bránia tak prudkému rozleteniu štiepaného polena.


Zároveň sú napojené na ovládacie spínače, ktoré uvádzajú piest do pohybu.

Hydraulická štiepačka dreva s elektromotorom s príkonom kW a štiepacím výkonom tony, určená na horizontálne delenie narezaného palivového dreva s priemerom max. Bezpečné a pohodlné štiepanie vďaka ochranným prvkom a automatickému posunu materiálu. Ak často kúrite drevom, bude pre vás vhodné zaobstarať si elektronickú štiepačku dreva. Zabudnite na namáhavú prácu so sekerou a naštiepajte drevo na kúrenie rýchlo a jednoducho.


Kálačka dreva , štiepačka dreva , hydraulická kálačka je vybavená benzínovým štvortaktným motorom LONCIN. Ako používať štiepačku na drevo? Dobrý deň, Štiepačka dreva VARI TON sa objednať žiaľ momentálne nedá.


Vám žiaľ odpovedať neviem, pretože o tom nerozhodujem, ale skôr si myslím, že už naskladnená nebude. Potvrdzujem, že som osoba staršia ako rokov, prípadne, že bol na tento účel udelený súhlas môjho zákonného zástupcu. U nás nájdete štiepačky dreva v rôznych prevedeniach. V ponuke máme: štiepačka za traktor - hydraulická štiepačka (hydraulika traktora), štiepačka PTO.


Prezrite si nástenku „ štiepačka dreva “ používateľa pergi na Pintereste. Hodnotenie produktu:. VARI 7T Štiepačka na drevo VARI TON SUPER FORCE je robustný stroj, ktorý dokáže štiepať polená, do ktorých sa už prakticky nemožno. Silná vertikálna štiepačka VARI TON SUPER FORCE je vhodná pre farmárske a poloprofesionálne nasadenie. Autorské práva Obchodné podmienky Reklamačný protokol Splátkový predaj bez navýšenia Doplnkové informácie.


Bazár Blog Servis záhradnej a lesnej techniky Predaj d. Vertikálna hydraulická štiepačka dreva prémiovej kvality s vynikajúcim pomerom ceny a výkonu.

Vďaka štiepaciemu tlaku ton je stroj skvelou voľbou na. Nachádzate sa v kategórii, ktorá je venovaná spracovaniu dreva. V našej ponuke nájdete klasické sekery s drevenou rukoväťou, univerzálne sekery, mačety, hoblíky, ako aj elektronické štiepačky.


Predám kálací klin na drevo. Príprava dreva do krbu, pece, kachlí je jednoduchšia so štiepačkou dreva. Vyberte si z obsiahlej ponuky štiepačov na drevo Güde.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky