úterý 20. června 2017

Tesařství liberec

Dřevostavby - Stavby na klíč tesařské konstrukce, krovy R přístřešky, chalupy, opravy a výměny poškozených. Střechy Šindelář - malá rodinná firma s tradicí. Jsme rodinná firma se stabilizovaným týmem vyučených a pravidelně školených řemeslníků.


Poptejte u nás více tesařství najednou a ušetřete čas a peníze! Zde naleznete seznam všech odborníků na střechy. Radim Přibyl - Kompakt,. Liberec - vyberte okres.


Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Ať si necháte od nás postavit novou střechu na míru nebo pouze rekonstruujete, vždy od nás dostanete tesařské práce té nejvyšší kvality. V naší firmě zamená tesařství především montáž krovů na novostavbách.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Alexandr Višňa, Izolpra, VAZNÍKY-STŘECHY. Po dohodě jsme schopni zajistit i dozdění štítů. Pokrývačství, klempířství a tesařství.


Levné a kvalitní střechy. Naše firma již s dlouholetými zkušenostmi. Stavebně truhlářské práce, podbíjení. OTEVŘENO (nonstop) Firma Deák se více než let zabývá kompletní realizací střech.


Stavíme střechy a naší prioritou je kvalita! Opíráme se o tradice v oboru tesařství , klempířství a pokrývačství. Zárukou kvality je stálý tým. Naší specializací jsou především vysoce.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jedná se o stavební profesi s dlouhou historií rozšířenou prakticky po celém světě. Tesařství je jedno z nejstarších řemesel na světě (úplně nejstarší není:).


Je to stavební profese, která zahrnuje širokou škálu práce se dřevem, hlavně výstavbu dřevěných konstrukcí. Pro Vaši střešní konstrukci vybírejte ze širkové nabídky mistrů tesařů z našeho katalogu. Akce se koná pod záštitou: prezidenta republiky, předsedy vlády, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva zemědělství a Ministerstva školství. A-X DŘEVOSTAVBY LIBEREC s. Zajišťujeme realizace ekologických dřevostaveb v nízkoenergetickém a pasivním provedení.


Dalším oborem,kterým se firma zabývá je klempířství a tesařství. Dalšími souvisejícími pracemi jsou pokrývačské, izolační, klempířské, tesařské a stavební práce. Je to nejpřirozenější a nejzdravější stavební materiál, který má celou řadu nenahraditelných vlastností. Vítejte na našich internetových stránkách.


Připravili jsme pro Vás stručný přehled našich tesařských prací. V současné době je v TESAŘSTVÍ ŽAKO zaměstnáno dvacet povahově výtečných a zručných tesařů, kteří s chutí dokáží vytvořit řemeslné dílo podle všech tesařských zásad a principů. Tito tesaři jsou rozděleni do čtyř výrobních oddělení neboli „paret“. Proto můžeme působit současně na několika „frontách“. Za tu dobu jsme nasbírali dostatek zkušeností, abychom mohli ručit za kvalitu.


B výhodou, hlásit se předem e-mailem nebo telefonicky v pracovní dny od 7. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky