úterý 20. června 2017

Topné pásy

Tyto výrobky zhotovíme na základě Vámi zaslané dokumentace, či starých nefunkčních vzorků. Jedná se o plochá topná tělesa , tvarem přizpůsobená ohřívanému dílu, nejčastěji válcového tvaru. Jsou konstrukčně uzpůsobena tak, aby je bylo možné pevně uchytit a zajistit tak efektivní přenos tepla.


Petr Horák - Manažer prodejetel. Zakázkové topné paketa 80W do nůžek na popruhy. Toto topné těleso je vyráběné pouze na základě výslovného požadavku zákazníka. Nabízíme Vám technické poradenství, a řešení všech situací a problémů, které ve vašem konkrétním případě mohou ve výrobě nastat - vždy najdeme optimální řěšení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Připojování na síť pomocá kabelu s přístrojovou nástrkou. Sudové topné pásy IDR-SM (dříve označované jako DHCH) jsou často používané u sudů, u. Vyrábí se v několika provedeních. Různorodost zpracovávaných materiálů a výrobních procesů vyžaduje precizní předpřípravu. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Topné pláště a topné pásy.


K dispozici jsou topné pásy s různým topným výkonem. Praktické řešení pro vaše provozy v oblasti ohřevné techniky jsou topné pláště pro sudy a IBC a sudové topné pásy od DENIOSu. Pohlcování chladiva je větší a rychlejší. Specializujeme se na výrobu a dodávky elektrických topných těles. Námi dodávané topné patrony a tělesa jsou vhodná pro různá odvětví průmyslu, např.


Samoregulační topné pásy. Dimplex HBS je samoregulační paralelní topný pás, který je koncipován pro použití jako doprovodné vytápění u trubek. Tvarově jsou přizpůsobené vyhřívanému povrchu, nejčastěji vnějšímu povrchu válcových ploch. ELEKTRICKÉ TOPNÉ PÁSY O FIRMĚ Společnost Eltop Praha s. Hlavní činností je výroba a distribuce elektrických topných těles. Naměřené údaje zapište do záručního listu.


Do záručního listu rovněž zakreslete. Průmyslové topné pásy slouží k omotávání kolem potrubí a armatur za účelem temperování. Elektrická topná tělesa výroba, topné pásy , tyče, termočlánky Elektrická topná tělesa, keramická, slídová, mosazná, nerezová, topné pásy , tyče, termočlánky do průmyslového odvětví navrhuje a vyrábí společnost ELKOP Technik s. Používají se pro ohřev u strojů na výrobu fólií, vstřikování plastů a ohřev nejrůznějších válcovitých ploch.


Check this box to remain logged in after you close the browser. Use this function only on your personal computer. Create your website today.


Pokud budete nadále používat tyto stránky, předpokládáme, že jste s nimi spokojeni. Boháč Zařízení pro úpravu,čistění a dezinfekci vody ( pitná, minerální, bazénová, jezerní, studniční a odpadní.) a plynů ozon em. Jsou také méně spolehlivé, což vede k větším prostojům ve výrobě. Výroba topných těles Jablonec nad Nisou - topné pásy , patrony, speciální zakázkové.


Náš výrobní program je zaměřen na zakázkovou výrobu keramických. Kvalitní topná tělesa s vysokou spolehlivostí od Acim-Jouanin, největšího evropského výrobce průmyslových topných těles, topných patron, topných desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky