středa 21. června 2017

Univerzální lepidlo

MT4je univerzální lepidlo s vysokou přilnavostí na bázi syntetického kaučuku a pryskyřic. Je ideální pro širokou řadu aplikací ve stavebnictví a průmyslu. Nejprodávanější univerzální lepidlo MAMUT GLUE (High tack), které je vhodné do interiéru, do exteriéru, špičkové lepidlo se uplatní v domácnosti i na. Lepí papír, sklo, korek, kov, kůži, plasty apod. Proč je kontaktní lepidlo považováno za univerzální ? Musíme se podívat na to, jak tato lepidla fungují – lepí.


Zjednodušeně lze napsat, že tato lepidla. Ideální k lepení a drobným opravám namáhaných spojů. Lepidlo je ředitelné vodou.


Návod k použití: lepidlo naneste v. Lepení izolačních a dekoračních panelů a lišt z pěnového polystyrénu na savé i nesavé podklady, lepení izolačních a montážních prvků zateplovacích systémů, d. Herkules lepí papír, dřevo, korek, kůži, dřevovláknité. Najdete zde lepidla pro konstrukční lepení různých či rozdílných druhů materiálů. Základní látkou je ethyl-2-kyanakrylát na technicky nejvyšším možném stupni destilace, ustálený proti vysychání. Mohu se kdykoliv odhlásit. Vhodné pro lepení papíru, karton.


Tubička 15g pružného lepidla StormSure, které dokáže divy! Jedná se o profesionální pomoc při údržbě jakéhokoliv outdoorového či military oblečení. Univerzální lepicí hmoty na štítky pro mnoho použití.


Přilepí i těžké předměty mamutí silou k podkladu. Loctite F2je jednosložkové univerzální konstrukční lepidlo na akrylátové bázi. Vytvrzuje výhradně při současném použití aktivátoru Loctite. Slepí téměř cokoliv a lepit s ním dokáže opravdu kdokoliv.


Konstrukční spoje mezi savými a nesavými materiály, pružné spoje, kdy je alespoň jeden povrch savý. Složení lepidla splňuje požadavky profesionálních studií. Bison Universal - univerzální lepidlo především do školy a kanceláře, jelikož nekrabatí papír a není pružné. MS TECH je univerzální lepidlo , které lepí a tmelí a dokonce i vlhké plochy.


Ceys riaction MS tech 10g 1Kč NET 0. TRI ACTION je univerzální lepidlo , které lepí a tmelí a to i vlhké plochy. Fixační lepidlo 20ml Kč. Všestranně použitelné kontaktní lepidlo určené pro lepení savých i nesavých materiálů.


Vyznačuje se vysokou pevností spoje, je rychleschnoucí, vhodné. Velmi silné univerzální lepidlo vhodné i pro lepení kabošonů a podobné využití ve šperkařské tvorbě. Po zaschnutí je voděodolné, flexibilní a čiré. Ceresit CXuniverzální polyuretanové lepidlo Ceresit CXje univerzální polyuretanové lepidlo na lepení cihel, tvárnic, dřeva, OSB desek, parapetů, skla.


Toto lepidlo Seam Grip lze použít nejen na švy, ale také na opravu děr a trhlin na vašem. SILATERM je velmi kvalitní univerzální lepidlo. Používá se na lepení kalcim silikátových desek.


Dále s ním můžete bez obav lepit veškeré liaporové a. Je vhodný i pro opravu jiných předmětů. Děkujeme za vložení vaší e-mailové adresy. Právě jsme na ni odeslali slevový kó který můžete uplatnit při nákupu v tomto e-shopu.


Velké univerzální lepidlo s praktickým aplikátorem. Speciální a silné lepidlo pro kutily a modeláře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky