čtvrtek 15. června 2017

Vánoční věnec ze šišek

Trochu neobvyklý, ale krásný vánoční věnec si můžete vyrobit i ze šišek a zvládne to každý. Příprava a výroba je jednoduchá, posuďte sami. Vánoční věnce, které jen tak nekoupíte. Zkuste si vyrobit některý z vybraných věnců ze šišek. Originálně tak ozdobíte vchodové dveře nebo.


Kdo by to nechtěl mít doma na Vánoce pěkné?

Přinášíme inspiraci, jak si svůj domov v tento sváteční čas doslova vymazlit. A nebudete potřebovat mnoho peněz! Popis, jak vyrobit vánoční věnec ze šišek. Praktické rady o těhotenství a dětech.


Toggle navigation Navigace Aktuality dne Aktuálně od čtenářů O nás. This video is unavailable. Návod jak si zhotovit adventní věnec ze šišek a vánočních ozdob.


Takto zhotovený věnec si můžete odložit i na budoucí vánoční období. I šišky mají svůj typický význam v tradiční vánoční terminologii.

Každý vánoční věnec oživí vtipné sovičky. Na špičku hodně otevřené borové šišky usaďte malinkatou čepičku, přilepte papírové oči a křídla ze zbytků látek a hned bude u vás na dveřích pěkně živo. Adventní věnec šiškovo-oříškové srdce. Postačí vám pár šišek , ozdob a ratanových kuliček, které pokud nemáte můžete si je nahradit vlastnoručně vyrobenými s provázků či vlny.


V teplých bytech klasické jehličnaté brzy seschnou a některé dokonce opadávají. VÁNOČNÍ VĚNEC NA DVEŘE ZE ŠIŠEK S HVĚZDIČKAMI. Výrobce: Koopman International. Sice nám do Štědrého dne zbývá ještě více než měsíc, ale i tak jsem si již dnes vyrobila malý stromeček ze šišek , který najde své místo ve výzdobě našeho domu.


Home DO BYTU VIDEO: Jak vyrobit vánoční věnec ze šišek vanocni venec ze sisek VIDEO: Jak vyrobit vánoční věnec ze šišek. Od admin Plná velikost je v 5× 2pixelech. Zapojte do výzdoby vlastní šikovné ruce i kreativitu vašich dětí a pořiďte si jednoduché a ekologické dekorace. Tento pin objevil(a) Renata. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Letošní adventní věnec jsem měla vymyšlený pěkně dlouho dopředu – věděla jsem, že tentokrát chci zkusit vyrobit věnec ze šišek. Proto jsem, majíc na mysli jeden ze svých letošních příspěvků , byla jako veverka a při procházkách s dětmi jsem poctivě sbírala šišky všech tvarů a velikostí. Jedná se o šišky smrku ztepilého, borovice vejmutovky, borovice černé a dřevnaté šišky borovice přímořské.


Nyní přichází nejdůležitější krok – lepení šišek na věnec. A nezapomeňte si tento návod uložit na Pinterest!

Dekorace ze šišek : věnec , svícen i stromeček. Netradiční a hlavně levnou surovinou jsou šišky. Pořídíte je při procházce na čerstvém vzduchu.


K výrobě vánočního věnce ze šišek budeme potřebovat jak jinak než šišky (nejlépe různých velikostí). Budete potřebovat věnec ze slámy, asi čtyřicet šišek , čtyři bodce a svíčky, palmové hvězdy, zlaté, bílé a čokoládové hvězdičky, skořici, zlatou větvičku a jedlé kaštany. Dále potřebujete drátek nebo provázek, tavnou pistoli nebo lepidlo. Věnec ze šišek recepty, které budete milovat.


Věnec na vchodových dveřích je vizitkou domácností, které ctí tradice a vánoční symboliku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky