středa 9. srpna 2017

Fasádní desky cembonit

Barva přidaná do vláknocementu zvýrazňuje složení materiálu, které desce dodává její pevnost a jedinečné parametry. Extrémně trvanlivý transparentní nátěr desku chrání, vyrovnává její povrch a zaručuje její. Probarvené jsou v celé své struktuře , díky tomu nezmění vzhled ani při případném poškození.


Tyto desky lze použít v exteriéru. Desky Vám nařežeme na potřebné rozměry a dovezeme na stavbu.

Fasádní desky CEMBRIT PATINA - Cembonit u nás je máme skladem. Už nic nehledejte a volejte. Hledáte různobarevné řešení se zajímavou strukturou povrchu - nebo upřednosňujete hladký povrch a čisté linie? Zachovávají charakteristickou strukturu. Vláknocementové desky Cembonit FDA byla odeslána.


Autorem celého konceptu je architektonické studio. Kč minerální desky λD=0Wm. Hotel je ojedinělým projektem, kde se snoubí luxus s.

Vzduchová odvětrávaná mezera. Baumit Resolution jsou fasádní tepelně izolační desky z tuhé fenolitické pěny oboustranně kašírované skelným rounem s výjimečnými až dvakrát. Kompaktní fasádní desky MAX EXTERIOR jsou duromerové vysokotlaké lamináty, které se skládají z pásů přírodních vláken a syntetických pryskyřic. Desky mají vysoce účinnou povrchovou ochrannou vrstvu proti povětrnostním vlivům, mrazu a horku, poškrábání a jsou snadno omyvatelné. Leading distributor of high performance cladding, FGF Limite supplied the Cembonit cladding for the project.


Lze je využít pro občanské, průmyslové i zemědělské stavby, jako finální vrstvu provětrávaných fasád a obklad stěn v exteriéru i interiéru. Cena je neopomenutelné kritérium, podle kterého jednoduše zjistíte, jaké jsou další možnosti předsazené fasády. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.


Cembrit Cembonit , panel thickness mm, imbued. Naše firma s dlouholetou. Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online!


Sada obsahuje BIM objekty pro všechny velkoformátové fasádní desky dodávané na našem trhu ( Cembonit , Metro, Zenit a True). Evropy, v jednotlivých zemích se může legislativa mírně lišit, při navrhování vždy vycházejte z aktuálního montážního návodu pro Českou republiku, který naleznete zde. Desky jsou ekologické, zdravotně a hygienicky nezávadné.


Jsou odolné proti tlení, působení hub a jsou mrazuvzdorné. Z hlediska požární bezpečnosti patří do kategorie „A“ – nehořlavé.

Obkladové desky se dodávají standardně v hydrofobizované úpravě povrchu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. This website uses cookies to measure traffic and for optimization of content. If you click through, you agree to our use of cookies. Want to know more about our.


DOMbau - fasádní systém s. Cementové desky Stabilní a pevný materiál, který nabízí rozmanitost tvarů, povrchů i barev. Patří mezi cenově nejdostupnější materiály pro větrané fasády. Popis: Vnější líc stěnového opláštění tvoří fasádní desky Cembonit. Jsou ekologické, zdravotně i hygienicky nezávadné. CEMBONIT - je z vláknocementu.


Tden se skládá z cementu, buničiny, umělých vláken a dalších přísad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky