pondělí 21. srpna 2017

Marmolit sokl

Máte také začínající vlhkost nebo vyšisovaný marmolit ? Nebo Vám dokonce odpadává a dělají se boule? Připravili jsme pro Vás video jak tomu předejít a pokud j. Podívejte se jak správně nanášet marmolit Werner na připravený povrch. Marmolit je tenkovrstvá fasádní hmota složená z pojiva a kamínků. Kamínky můžou být přírodní (např. drcený mramor, či kámen), nebo umělé kamenivo. Jako pojivo se používá pryskyřice, která má mléčnou barvu a po vyschnutí se stává průhlednou.


U soklových ploch, zvláště tam, kde dosahuje sokl až na zem, se doporučuje jako podklad vodotěsná cementová omítka. Při nedostatečně izolovaných zdech a při vzlínající vlhkosti ve zdivu se použití weber. Všechny objemově nestabilní a jiné nestandardní.


Dekorativní omítka weber. Proto mohou být jednotlivé výrobní šarže mírně odlišné. Doporučujeme použít na ucelenou plochu materiál pouze ze stejné výrobní šarže nebo materiál z různých výrobních šarží před použitím smí- chat dohromady.


Vytváří dekorativní plochy a zlepšuje funkčnost zateplovacích systémů v oblasti soklu. Stěrka i penetrace zůstala neporušená na zdi. Pro dekorativní úpravy soklů a zvýraznění některých ploch nabízíme oblíbenou kamínkovou omítku weber.


Většina těchto barevných odstínů je vyráběna z drceného přírodního mramoru. Sokl je nedílnou části každé stavby. V posledních desetiletích se naštěstí i tyto části stavby staly dalším místem, kterému je věnována pozornost i během zateplování. Bohužel i přes maximální snahu výrobců materiálu určeného k zateplení soklu v rámci školení a konferencí se stále můžeme setkávat.


Jako jediný výrobce na českém trhu se úzce specializujeme pouze na dekorativní omítku známou jako marmolit a proto si dokážeme udržet špičkovou kvalitu. Vymysleli jsme jedinečný vzorník barev dekorativní omítky, který zaručí a zjednodušší správný výběr barevného odstínu. Soused mně straší, že to musí dělat firma, že to chce dost zkušenosti, že to sám dělat nemůžu. Dělali jste to někdo sám? Prosím, nemá někdo zkušenost s nanesením marmolitu na plochy, které mohou být namáhány chodci s koly, nebo kočárky?


Chtěl bych ho nanést na sokl cm. Jenosložková omítka pastovité konzistence s barevnými kamínky. Nevhodná na vápenné a tepelně izolační omítky, použitelná v exteriéru. Můžete mi někdo prosím poradit s postupem, když chceme tam dát marmolit ? Na stranách bez slunečního osvitu jsou barvy původní, na slunečných stranách barva sluncem degradovala a zešedla.


Prosím o radu, jak oživit marmolit na soklu. Je nějaká možnost nápravy? Děkuji předem za Vaši odpověď. Odolná proti priemyselným splodinám a mechanickému poškodeniu.


Jiný sokl bude pasovat k moderní zděné krychli, jiný k rustikální venkovské chalupě nebo rekreační dřevěné chatě. Další podstatnou otázkou je odolnost vůči odražené dešťové vodě – z tohoto pohledu je výbornou volbou kámen i dlažba, ale i marmolit plně vyhovuje – jde totiž o speciální hmotu určenou přímo pro sokly. Venkovní obklady pro obložení fasád domů a staveb.


Nabízíme nejen venkovní obklady, ale také objemové slevy a dopravu obkladů zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky