čtvrtek 10. srpna 2017

Náhrobní deska cena

Poděbradech, blízko hlavního vchodu, číslo - cena 200. Cena dekorovaného laminátu je dle velikosti v dm ceny jsou bez DPH. Orientační cena nejlevnějších celožulových urnových hrobů začíná na 14.


V ceně je zahrnuta montáž, betonové základy, betonová podezdívka, stavební hmota, sklípek na uren, lampa, váza a doprava. Konečná celková cena je ovlivněna rozměry požadovaného urnového hrobu, výběrem druhu žuly a její sílou, délkou nápisu a jeho provedením. Celožulové nové jednohroby. Průměrná (nejčastější) cena za kterou děláme kompletní žulové jednohroby se pohybuje kolem 30.


Základy u hrobu byly v pořádku, takže se měnila opravdu jen vrchní deska a ten náhrobek. Brali jsme si jednoho kameníka co to dělá na živnostenský list a měli jsem na něho kontakt od jiných a už nám jednou brousil a upravoval písmo. Náhrobní deska zhotovená z černého skla. Víme, jaké materiály zvolit, aby rozmarům počasí odolaly co nejdéle.


K hlavním výhodám, oproti ostatním typům náhrobků, patří několikanásobně nižší cena , rychlost a. Materiál si sami zpracováváme a proto jsem schopni nabízet vysokou kvalitu výrobků za nižší ceny. Například: Kompletně opracovaný kámen již od 3. Cena závisí dle velikosti desky a množství písma. Přeneseme fotografii, portrét, nápis nebo jakýkoliv motiv dle vašeho přání.


Ceny jsou individuální podle náročnosti grafické úpravy, velikosti písma a výběru motivů. Terasové (teracové, teracco) hroby Vyrábíme a opravujeme terasové hroby, které se dělaly v dobách horší dostupnosti žuly. Vyrábíme náhrobní desky, pomníky, hrobky dle vlastních vzorů i na objednávku zákazníka, zaručujeme jedinečný design a dobře vykonanou práci.


Cena za zhotovení plastového náhrobku se stanovuje individuálně podle velikosti náhrobní desky a podle množství textu či složitosti motivů. Vanga, nápisní deska Nero Zimbabwe se závětřím cena : 20. Celková cena produktu: 249. Dohodnutá cena je vždy včetně nápisu a pomníkových doplňků.


Luxusní pomníky na míru. Zakázková výroba hřbitovní architektury zahrnuje kompletní jednohroby, dvojhroby nebo urnové hroby, pomníkové díly, obruby (rámy), zákrytové – krycí desky a. Hřbitovní doplňky jako jsou urny, schránky na urny, smuteční vázy, smuteční lampy, náhrobní fotoskříňky a vázy. Popis produktu: Vyobrazený brus na produktu je pouze ukázkov.


Rychlé a jednoduché vytvoření vlastního návrhu (JMÉNO. ČÍSLICE) na Vámi vybraný předmět. Chcete, aby vaše náhrobní deska či pomník z terasa vypadaly opět jako nové? Kamenictví Pedrarostone nabízí profesionální čištění a broušení zašlého terasa, odstraňování zarostlého mechu a jiných nečistot z náhrobních desek z terasa.


Přeneseme vaší oblíbenou fotografii (portrét, krajinu, vámi dodaný obrázek) na černou náhrobní desku podle vašeho výběru. Srovnání cen Černá náhrobní skleněná deska s portrétem - 13xcm. Nejlevnější e-shop FLOMAT.


Zboží za akční ceny, slevy. Popis: Prodám žulovou náhrobní desku 140cm x 79cm. Vlastní odvoz podmínkou. Vysoká kvalita u nás neznamená předražený produkt.


Kámen nabízíme v několika cenových kategoriích za férové ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky