pondělí 21. srpna 2017

Oleška kemp

Kemp nabízí ubytování ve dvou a čtyřlůžkových (bezbarierových) chatách. Obec leží na území Českého Švýcarska v krásném prostředí. Hledáte ubytování v kempu? Vyberte si z kempů ve městě Oleška - najdete hodnocení, fotky, ceník, vybavenost a přímé kontakty.


Kemp se nalézá v krásném prostředí Olešského rybníka, který je ze dvou stran obklopen lesy. Nedaleké rybníky skýtají možnost rybolovu, lesy jsou plné hub a lesních plodů. Kempink je nedaleko Národního parku České Švýcarsko. Tato oblast má mnohotvárnou morfologickou stavbu, kde horské části se stolovými a kuželovými vrcholy, skalními skupinami, rovinovými. Kemp je ze dvou stran obklopen lesním prostorem.


Nabízí ubytování ve dvou a čtyřlůžkových (bezbarierových) chatách s možností parkování přímo u chatek. U rybníka Stará Oleška také naleznete hezky udržovaný kemp s nabídkou ubytování ve stanech a chatkách. Tip na výlet Pokud přijedete vlakem navštívit rybník, určitě nevynechejte návštěvu býválé podzemní nacistické továrny. Ze dvou stran je obklopen lesy. Z kempu se mohou podnikat výlety do Hřenska, které je zajímavé skalními útvary jako je PRAVČICKÁ BRÁNA, nebo hlubokými soutěskami, které se nazývají Tichá a Divoká.


Autokemp Aljaska se nachází v obci Stará Oleška , která je vzdálená zhruba 10km od Děčína. Nachází se na území Českého Švýcarska v krásném prostředí lesů, luk a rybníků. Pension Vyhlídka - ubytování v rekreační oblasti Českého Švýcarska - Stará Oleška.


Odtud je to již jen dva kilometry do obce Stará Oleška , kde se kemp nachází. Pokud pojedete směrem na Děčín od České Kamenice-Liberce, odbočujete v obci Huntířov na křižovatce vpravo. Kempy a zajímavá místa Jak jsme kempovali BEZkempu v Českosaském Švýcarsku – Nová Oleška Jak jsme kempovali BEZkempu v Českosaském. Tyto webové stránky používají k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Koupaliště a kemp Pecka - ubytování apartmány Český ráj a Krkonoše. In the entire area of Stará Oleška there are many marked trails for hiking and cycling, leading mostly to Olešský pond. Pond is suitable for swimming, it has grassy beach and pool for children.


Get address of Kemp Aljaška, Stará Olešnka, submit your review or ask any question about Kemp Aljaška, Stará Olešnka, search nearby places on map. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Penzion Rosalka nabízí ubytování v malém velmi dobře vybaveném kempu s restaurantem, který se nachází v ohrajové části rekreační obce Stará Oleška. Kemp má nový majitel a je vidět hodně odvedené práce! Ubytovali jsme se v malých chatičkách, které jsou po zrekonstruování jako nové.


Takové v jiných kempech v Českém Švýcarsku nepotkáte. V kempu je nové sociální zařízení, k dispozici venkovní kuchyňka, hřiště, ohniště apod. Jako bonus příjemné prostředí hospůdky. Líbí se mi i přehledné webové stránky, kde lze nalézt kompletní informace k pobytu.


Okolí kempu je moc hezké a do 30min. Byli jsme tam poprvé letos a příští rok zase. Všem doporučuji uż se Těšíme Katka Jezdím již pár let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky