úterý 8. srpna 2017

Příšerky ze skříně recenze

Příšerky ze skříně jsou sice strašidelné, ale i ony se bojí. Jen na ně musíte použít správné hračky, které se válí po pokoji. Kéž byste si lépe uklidili. Takhle budete muset po paměti hledat, kdeže se zrovna ten konkrétní předmět nachází. Ale dávejte si pozor na záludnou Chvostozubku, která vám bude kazit plány a přivolávat další příšerky, jen co se spletete!


Hra nabízí různé varianty obtížnosti, díky čemuž si mohou s příšerkami hrát už. Na začátku hry vyndáte ze skříně karty příšerek, karty předmětů – hraček – a z krabice vyrobíte skříň. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Hra obsahuje: karet příšerek, žetonů hraček, žetony průšvihů (prostěradlo a ponožka), části těla příšerky Chvostozubky a jednu otevírací. Ve skříni se toho děje hodně. Jakmile svítí světlo, všechna oblečení jsou na svých místech a po hostech žádná stopa. Stačí ale, aby sluníčko zašlo.


Doprostřed se umístí balíček s kartami příšerek, též rubem nahoru. Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. V první řadě ale tenhle výtvor od společnosti Granna je, jak už název napovídá, puzzle. To znamená, že hráči namísto toho, aby spolu soupeřili, musí spojit své síly, aby dokázali příšerky porazit. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze , najděte podobné produkty a příslušenství. Veškeré informace o produktu.


Hráči společnými silami musí zahnat příšerky do skříně. Podaří se jim to tehdy, když mu vyberou správnou hračku. Hra umožňuje různé nastavení obtížnosti podle věku a zkušenosti dětí. Všichni hráči pak buď společně vyhrají, nebo prohrají.


Návod v češtině i ve slovenštině. Na výběr máte ze stovky sestav i jednotlivých modelů nábytku různého složení i barev. Popis hry: Ve hře je žetonů hraček, které se rozmístí rubem nahoru, podobně jako u pexesa.


Zobrazte si všechny obchody. Hra je kooperativní, takže hráči nehrají proti sobě, ale spolu. Pravidla nabízejí tři herní varianty. Hráči během hry spolupracují, aby společně porazili příšerky - jejich cílem je najít tu správnou hračku, která by vylekala příšerky číhající okolo postele.


Každá příšerka se bojí vždy jen jedné určité hračky (ta je vždy vyobrazena na kartě daného strašidla). Jestliže se hráčům podaří zahnat všechny příšerky do. Bojí se vaše děti příšerek?


Večer vypadá svět úplně jinak. Skřítkov Místo, kde ožijete prima zábavou a zdravým občerstvením nebo si něco hezkého vytvoříte Město Třinec - U příležitosti Dne mobility vyhlásilo. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Doplňky pro holky potěší hlavně malé parádnice.


V této kategorii najdete různé kreativní hračky, ze kterých si holky mohou vyrobit náramky, sponky. Prolistujte stránky titulu, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobný titul z. Na zdech se objevují tajemné stíny, pod postelí číhají strašidla a příšerky … Hra byla nominovaná na HRU ROKU v kategorii dětských her. Hráči zahrávají své tahy podle směru pohybu hodinových ručiček. Začíná hráč, který se příšerek bojí nejméně. Stolní hry značky GRANNA.


Kancelářské skříně značky Tempo Kondela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky