středa 9. srpna 2017

Silon kulatina

Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. As a monofilament suture it is very easy to handle, glides smoothly through tissue and has the very best knotting properties. PaAPA silon Vynikající materiál pro výrobu velkých ozubených kol, kladek, dopravníkových prvků, eskalátorových kladek, třecích uložení, distančních vložek, šnekových kol, padacích protektorů na motocykl, dorazů. Polyamidové tyče (silonové tyče). SILON , a leading producer of technical compounds and polyester staple fibers, offers a wide range of products and technical assistance, and an individual approach to development projects, which makes us more than just a manufacturer of plastics.


Barva polyamidů je bílá s nádechem do žlutohněda. Dopravu pro Vás zajišťujeme vlastními rozvozovými auty po celé ČR nebo zboží zasíláme přepravní službou (doba doručení 1-dny). Silon je také velmi dobře třískově obrobitelný a velmi dobře saje vlhkost. Standardně je dodáván v kulatinách o délce okolo jednoho metru v černé a bílé s jemným nažloutlým nádechem, ale lze jej krátit dle požadavků zákazníka.


Nadstandardní rozměry, délky či tvary jsou na poptávku. Silon ERTALON 6SA 1m kulatina 100mm - bezkonkurenční cena. Kvalitní zboží ihned k odeslání.


Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Více kusů na objednávku. K ceně je třeba připočítat poštovné 1- 2Kč.


Ruzne prumery a delky(viz.foto) Silon i barevny , hlinik , ocel kulatina atd. Cena za všechno dohromady. V pripade zajmu i jednotlive,pote cena dohodou. Prodávám bez záruky a neposílám,pouze osobně! Velkoobchod s materiály - hutní, nerezové, hliníkové, MAKROLON, jakostní, spojovací, PP, PE, silon , technické plyny, zámečnické práce.


Dodáváme polotovary ze všech druhů technických plastů ve formě desek, tyčí, trubek, pásek, fólií a přířezů. Tyč polyamidová ( silon ) - kulatina pr. Alkalický polyamid PA ( silon ). Charakteristika alkalického polyamidu. Extrudovaný polyamid PA především v menších rozměrech v ČR známý také jako silon ,. Iné názvy materiálu PA6: silon , nylon. PAje najbežnejší, často používaný konštrukčný plast vhodný pre široký rozsah výrobkov.


Materiál na obrabeci stroje napr. V této kategorii není žádné zboží. Jsou k dispozici polotoary: tyč, kulatina , hranol, deska, trubka nebo přířez. Fyzikální vlastnosti materiálu PA natural k dispozici ke stažení. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nejlepší Bronzové trubky a tyče a skladová dostupnost v oboru. POLYAMID - SILON S GRAFITEM TYČ POLYAMID - SILON ČERNÝ pr.


E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Predám silon na sústruženie, viď foto. Brno – specialista na výrobky z plastů.


Dodáváme běžné, technické i špičkové plasty, vyrobíme polotovary podle vaší dokumentace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky