pátek 11. srpna 2017

Síťové dveře proti hmyzu

Váš e-mail potřebuje Web Shops, s. Součástí této sítě je vlastní rám pro síťové křídlo. Dveřní síť proti hmyzu ULTRA je síť s rámem z extrudovaného profilu, který se vyznačuje vyšší pevností než profil z válcovaného plechu. Do otvoru se síť instaluje jako jeden blok. Používá se tam, kde je dostatečný prostor přede dveřmi pro otevření sítě.


Popis síťové dveře proti hmyzu Technická specifikace Dveřní sítě jsou komfortním řešením jak zabránit vniknutí hmyzu do místnosti a neomezovat se v možnosti větrání plně otevřenými balkonovými dveřmi. Síťové dveře proti hmyzu. Je dodávána v šedé (popř. černé) barvě a je prakticky neviditelná. Může být dodán v barvě bílé, hnědé nebo v RAL provedení.


Síť proti hmyzu do balkonových dveří a průchodů. Samozavírací panty, okopová lišta, madla, magnet. Pevný rám, vysoká životnost a odolnost, doprava ZDARMA a výroba na míru, sítě do dveří za nízké ceny. Otevírací síť proti hmyzu na dveře s magnetem Dveřní síť vyrobíme s průlezem pro psa či kočku na přání Otevírací síťové dveře představují nejčastější a finančně nejdostupnější řešení pro balkonové nebo vchodové dveře.


Také Vás trápí v létě dotěrný hmyz? S touto magickou síťkou máte vše vyřešeno a čistý vzduch proudí pořád. Navíc i psí miláček skrz ni projde a síťové dveře.


Naše sítě proti hmyzu disponují odolnou konstrukcí a barevnou stálostí. Snadno se montují a vybavit jimi můžete dveře standardních i atypických rozměrů – obloukové, šikmé, balkonové dveře aj. Sieťové dvere proti hmyzu sú vynikajúcim prostriedkom pri ochrane interiéru pred hmyzom. Jednoduchá montáž na rám poskytuje široké možnosti použitia sieťových dverí.


Naši síťku do dveří velmi snadno a rychle namontujete a máte klid! Komponenty pro sítě a síťové dveře. Seřadit dle: Magnety na dveřní sítě. Madlo na plisovanou síť.


V rozích je spojen vnitřními plastovými prvky, které nejsou viditelné. Ochrana proti hmyzu na dveře : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Sítě proti hmyzu vás účinně ochrání před nepříjemným hmyzem. Určitě oceníte, že budete moci v létě spát při otevřeném okně aniž by vás štípali komáři. Nabízíme různé typy PEVNÝCH, OTEV. Tkanina z vlákien „PerfectView“ pre optimálny výhľad. Protihmyzové sítě jsou zábraným zařízením, chránícím.


Aktuálně vybraná OBI prodejna:Praha - Štěrboholy. Ponechat zvolenou prodejnu. Přejete si rezervovat v jiné OBI prodejně? Jednoduše zvolte jinou prodejnu z dolního seznamu, nebo zadejte Vaše PSČ, nebo Vaše bydliš. S našimi sítěmi proti hmyzu pro dveře proměníte váš domov v opravdovou pevnost!


Obzvlášť v noci budete rádi, že jste na dveře připevnili sítě proti hmyzu. Už žádné otravné bzučení much, žádná komáří štípnutí a žádní pavouci hemžící se všude okolo. Rolovací síťové dveře fungují podobně jako rolovací sítě.


Oproti rolovacím sítím se dveře uchycují pásovým magnetem, který je vsazený uvnitř koncové kolejnice a na UNI závěsu. Správným měřením a volbou výšky otočných držákům docílíte správného přitlačení sítě k rámu téměř každého okna. Tento systém je 1 spolehlivý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky