úterý 22. srpna 2017

Zavírání branky

Zahradní branku OKO dodáváme včetně pantového sloupku. Zavírání na kovové očko pomocí visacího zámku. Součástí branky jsou ks sloupků včetně pantů, součástí je i klika a zámek. Naše branky jsou opatřeny pozinkovanou antikorozní úpravou a vypalovanou práškovou barvou, po dohodě lze přiobědnat též žárové zinkování. Nabízíme Vám širokou škálu barev.


Dejte nám vědět, zřejmě se nejedná o český produkt, nebo není kompletní. Branky vynikají pevnou konstrukcí, kovovými panty a moderním vzhledem. Konstrukce branky je vyrobena z pozinkovaných trubek.


Výplet poplastovaným pletivem. Uřízněte prkna na horní a spodní část branky. Napříkla jestli chcete branku o rozpětí palců (cm), prkna uřízněte na palců (cm). Kvalitní brány, branky , vrata či ploty můžete mít jedině od nás. Specializovaný e-shop epletiva.


Veškeré zboží SKLADEM a za. Brány a branky objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s. Samozavírač SWINGusnadňuje zavírání malých vchodových branek. Ovládání otevírání a zavírání branky Standardně dodáváme kanálové ovládače, abyste mohli pohodlně a nezávisle na sobě ovládat zařízení, např.


Rám branky je svařen z jeklu 40×mm, výplň je panel 2D. Včetně pantového a dorazového sloupku z jeklu 60×mm , s klikou a zámkem. Variabilní plastový doraz určuje směr zavírání branky (pravá, levá) dle nastavení dorazu.


Otevírání a zavírání bran Každou bránu můžeme otevírat ručně. Stále častěji se však majitelé nemovitostí přiklánějí k otevírání automatickému, které teprve přináší skutečné pohodlí. Náš sortiment obsahuje několik rozdílných druhů plotových brán a branek vhodných k různým typům oplocení, ke čtyřhrannému pletivu , ke svařovanému pletivu či svařovaným plotovým panelům. V případě zájmu vyrobíme jakoukoliv bránu či branku na klíč a to včetně bran samonosných posuvných, dvoukřídlých i bran na kolejnici, s různou povrchovou úpravou atd. Kompletace a příprava brány - branky pro montáž: Vložíme zámek do rámu křídla brány - branky , následně do zámku vložíme fabku, kterou k zámku.


Armenian GM Zaven Andriasian has scored points out of and is leading the table with GM Atalik (Turkey) in the Kalamaria Open which is being held in Thessaloniki, Greece, “armchess,am. Tím stanovíte montážní výšku branky. Pokud půjde snadno otevírat i zavírat, vyznačte si na sloupku příslušné umístění otvorů k vyvrtání. Poté můžete panty a branku opět uvolnit a položit stranou. Překážku lze zařadit pouze ve třídách L, S, P a M. Stojany nesmí bránit plynulému pohybu soutěžícího při překonávání překážky.


Protože vchod do domu není z ulice, ale z boku domu a dál od vchodové branky , chtěla bych, aby šlo branku otevřít na tzv. Prostě návštěva zazvoní, já zabzučím, dotyčný zatlačí do branky a jde dovnitř. Nejlépe aby z obou stran byla na brance „koule“. Někdo u branky zazvoní, já na videotelefonu vidím kdo, buď mu tlačítkem odemknu, nebo ne. Pokud člověka pustím dovnitř, tak dojde ke vchodovým dveřím.


Jak už jsem psal, zdržovat se budeme v horním patře a pro pocit bezpečí chci mít dole vchod zavřený tak, aby nešel zvenku bez klíče otevřít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky