pondělí 4. prosince 2017

Betonová zámková dlažba

Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Skladebná a zámková dlažba pro dláždění povrchu venkovních komunikací, parkovišť, vjezdů, pěších a cyklistických cest. Vytvořte originální a skvěle vypadající plochy ze dvou desítek druhů dlažeb (a více než 1skladebných variant) z našeho katalogu.


Betonová dlažba vhodná pro soukromé i veřejné parkoviště nebo chodníky. Pokládka je díky zámkům velmi snadná! Odběrná místa: STAVEBNINY Josef Vala, Chotěboř, Gločův Jeníkov.


Zámková dlažba za trvale nejnižší ceny. Výrobní a prodejní místa BEST: Výrobní závo prodej a expedice Ry. Betónová zámková dlažba ABW - vynikajúca kvalita, výborna cena dlažby. Je odolná, bezúdržbová a má dlouhou životnost. Vyrábíme zámkovou dlažbu v provedení vlnka, kost, klasik a další.


Vonkajšia dlažba s klasickým tvarom, ktorá je vhodná na chodníky i plochy s občasným prejazdom osobných automobilov. Historicky tento názov vychádza len z pár rozmerových obmien drobných betónových dlaždíc. V súčasnosti má dlažba oveľa širšie vyhotovenie od veľkoformátovej dlažby, dlažby na terasu a zatrávňovacích tvárnic. V kategórii zámková dlažba nájdete všetky dlažby, v ktorých sa dajú objednať rôzne formáty v ľubovolnom množstve. Táto betónová dlažba je vyrábaná s rôznou povrchovou úpravou: štandardná, hladká, melírovaná, otĺkaná.


Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte zámkovou dlažbu za nejlepší cenu! Jedná se o nejoblíbenější způsob, jak účinně zpevnit pěší i cyklistické cesty, parkoviště, vjezdy a jiné plochy. Poctivá ručná výroba dlažby a betónových výrobkov. Betónová, zámková , vymývaná dlažba či imitácia dreva najvyššej kvality.


DOPORUČENÍ POKLÁDKA BETONOVÉ PRO POKLÁDKU DLAŽBYCSB - GRANITO, ZÁMKOVÁ AE0. Plání je v terminologii dopravních staveb chápána plocha. Betonová zámková dlažba BEST BEATON přírodní, výška mm 22Kč.


Venkovní dlažba ) Hodnocení produktu:. Můžete ji využít pro pěší komunikace, na. Beha Stone je klasická betonová zámková dlažba.


Díky svému tvaru do sebe jednotlivé prvky přesně zapadnou a vytvoří tak pevně svázanou plochu odolnou. Zaměřujeme se na výrobu betonových výrobků a to zámková dlažba , velkoplošna dlažba , betonové obrubníky, zahradní obrubníky, silniční obrubníky, chodníkové obrubníky, palisády, ztracené bednění (základové tvárnice) a celou řadu dalších pro vaši stavbu. Proto je tato dlažba ideální pro veškeré komunikace. Betonová směs, kterou používáme pro technologii ražené dlažby je zušlechtěna pomocí speciálních plastifikátorů. Povrch je dále zušlechtěn příměsí speciálního minerálního barevného prášku, který po zalakování a vytvrdnutí tvoří paropropustnou glazuru.


Námi nabízené ražené dlažby - tištěné betony lze provádět v nejrůznějších pastelových barvách. Exportuje do Německa, Rakouska, Polska a na Slovensko. Cena za paletu 1m- 2. Nabízíme přímý velkoobchodní prodej z jednotlivých výrobních závodů. Sami si vytvorte len váš jedinečný vzor.


Jedinečný typ dlažby a zároveň možnosť množstva neopakovateľných kombinácií. Dve línie farebných odtieňov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky