čtvrtek 7. prosince 2017

Dřevěné zahradní branky

Zahradní brána dvoukřídlová s okem na visací zámek š. Plotové branky , brány pro stavbu plotu. Levné hotové brány různých rozměrů, pro rychlou stavbu plotu. BRÁNY A BRANKY , Levný plot.


CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity.

Tato rustikální zahradní branka bude dokonalým dekorativním vstupem v laťkovém plotě. Tato zahradní branka je vyrobená z impregnovaného borového dřeva. Sloupky a vzpěry plotové. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Dřevěné latě, prkna, kůly, apod.


Kompletace a příprava brány - branky pro montáž: Vložíme zámek do rámu křídla brány - branky , následně do zámku vložíme fabku, kterou k zámku přichytíme přiloženým šroubem. Najdete mezi nimi jednoduché dřevěné zahradní domky , ale i důmyslně řešené modely s přístřeškem na motorku či kolo, verandou. V případě zájmu vyrobíme jakoukoliv bránu či branku na klíč a to včetně bran samonosných posuvných, dvoukřídlých i bran na kolejnici, s různou povrchovou úpravou atd.

Zde naleznete dvoukřídlé zahradní brány, jednokřídlé branky a příslušenství. Pro vypracování cenové nabídky na dřevěné ploty musíme znát tvar plocených úseků(rovina,L,U,čtverec,obdélník či jiný tvar),délky jednotlivých stran nebo polí,případné umístění branky nebo brány a číslo plotu z naší fotogalerie. V minulém videu jsem stavěl plot (oplocení pro slepičky), v tomto videu vyrábím zahradní branku. Pokud vás zajímá, kolik času a peněz mne to stálo, podívejte se na konec videa.


Při výrobě dřevěných domků jsme nezapomněli ani na ty nejmenší. Máte doma malé fotbalisty nebo hokejisty? Branky Pilecký Pilofor Super tvoří uzavřené, čtyřhranné profily x. Modřín se vyznačuje vysokou pevností a odolností při venkovním využití. Pak jsou pro ně naše dřevěné branky. V případě, že hledáte zahradní domky větších rozměrů, které kromě úschovy zahradního náčiní využijete i jako letní příbytek, podívejte se na naše dřevěné chatky.


Branky i brány jsou dodávány včetně kliky, zámku a 3ks klíče, podrobný popis u produktu. Kontakt Dům a zahrada Ježek s. Uvedená výška je výška křídla, sloupky jsou vždy delší o 60cm kvůli betonáži. Při volbě vyšších plotů je lepší volit sílu plotové plaňky cm.


Důležité je znát i vlhkost dřeva, ze kterých jsou plotová pole vyrobeny, a vyhnout se vlhko. U vyšších plotů doporučujeme volit sílu plotové plaňky 22cm.

Spojovacích latě, nobo-li tzv. Stavba a rekonstrukce Ploty Odebrat filtry. Máte v košíku zboží, které bude po přihlášení vymazáno. Prohlašuji, že jsem se seznámil(-a) s tím, jak jsou zpracovávány mé osobní údaje (informace zde) a se zpracováním mých osobních údajů souhlasím. Kvalitní zahradní branky v různých rozměrech od předního českého výrobce.


Ploty z různých materiálů, drátěné pletivo, dřevěné , plastové, kovové aj. Už jste si vybrali plot, který se hodí k Vašemu domu a pozemku, ale ještě Vám chybí brána nebo branka? Naše společnost DAVSON splní i. Jsme eshop se specializací na slunečníky, baldachýny, venkovní rolety. V nabídce máme také dřevěné hry a hračky, na doma i na ven. Vstupní branka je velmi důležitá u každého typu oplocení.


Máme všechno, co můžete na zahradě potřebovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky