úterý 12. prosince 2017

Dřevoobráběcí stroje

Vybrané dřevoobráběcí a kovoobráběcí stroje a nástroje skladem. VYSTAVENY JSOU POUZE VĚTŠÍ STROJE NAD 100. Najděte technologické řešení právě pro Vás!


Vyznáme se a odborně a rádi vám poradíme s výběrem. Vyberte typ dřevoobráběcího stroje, značku nebo vámi preferovaný cenový rozsah. Dbáme na maximální kvalitu všech dílů a komponentů. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží.


ROJEK - dřevoobráběcí stroje , Vector. Máme letou strojírenskou výrobní tradici. Jsme tradiční český výrobce profesionální. S výběrem rádi poradíme. Prodej, servis a poradenství v oblasti zpracování dřeva.


Nabízíme stroje značky SCM – formátovací. Dřevo se rozřezává např. Vlastní servisní tým zajišťující odborný záruční i pozáruční servis pro veškeré dodané dřevoobráběcí stroje.


Zahradní, komunální a zemědělská technika, dřevoobráběcí a stavební stroje , nářadí. Stroj UMDS II zahrnuje funkcí, díky kterým je určen ke kompletnímu opracování masivního dřeva. Společnost Braz Technologie, s. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Na predaj pumpa do Wagneru po servise s úplne novými filtrami a tryskou.


Pokud jste zapomněli vaše heslo, zadejte váš e-mail a zašleme vám odkaz pro jeho změnu. Vše za skvělé ceny a dodáním do hodin. Rychle, výhodně a pohodlně. Naše firma dodává profesionální dřevoobráběcí stroje pro zpracování masivu jako jsou - srovnávací frézky RFS, tloušťkovací frézky RFT, kombinované frézky MSP a SP dále spodní frézky a dlabačky. ELNÍ BRUSKA KDR 6Dvoukotoučová bruska je určena k broušení dřeva, hliníkových slitin a všech druhů umělých hmot.


V základním vybavení je. Klasické dřevoobráběcí stroje Prodej klasických dřevoobráběcích strojů od fy. TOS Svitavy, STORI Mantel, Maršalský, OPP Polička, KDR, HOUFEK, tvoří rovněž podstatný díl činnosti firmy. Již po dobu let vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme dřevoobráběcí stroje. Je pro nás rozhodující, že naše schopnosti, náruživost a přesvědčení v procesu vývoje a výroby strojů jsou to, co nás posouvá kupředu a co nás činí úspěšnými.


Kvalitní dřevoobráběcí stroje jako jsou: stolní kotoučové pily, hoblovky, formátovací pily, pásové pily, pásové brusky, odsavače pilin a další. Dodáváme dřevoobráběcí a kovoobráběcí stroje i nástroje. Naše nabídka zahrnuje formátovací, kotoučové a pásové pily, srovnávačky, protahy, frézky, vrtačky, odsavače, brusky a mnohé další stroje a příslušenství.


EPIMEX je na trhu dřevoobráběcích strojů více než let. Zastupuje značky jako HOMAG, ROBLAND nebo MARTIN. Drtič větví, štěpkovač- špalíkovač RS 1do 10cm.


Prodám nový špalíkovač RS 1tovární výroby, za traktor, malotraktor. Prodám formátovací pilu zámečnické výroby se samostatným předřezem. Získejte zcela zdarma postupů, jak vybrat pilu a ušetřit peníze a čas!


V naší nabídce naleznete bohatou nabídku strojů jako jsou formátovací pily a olepovačky hran. Použité dřevoobráběcí stoje, neboli bazar strojů se pro Vás naše zákazníky snažíme pravidelně aktualizovat. Servis tak provádíme jak na nové tak i použité dřevoobráběcí stroje.


Stroje v nabídce jsou všechny na území ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky