úterý 5. prosince 2017

Hloubková impregnace dřeva

Během procesu jsou do dřeva aplikovány anorganické účinné látky s účinkem proti hnilobě, dřevokaznému hmyzu či dřevokazným houbám. BIO imregnace dřeva TC3. Ekologicky šetrná hlouková impregnace TCna dřevo proti dřevokaznému hmyzu a houbám.


Poměr míchání s vodou je 1:1. Prodej dřeva a tlaková impregnace dřeva na zakázku. Impregnační látky Bochemit a Wolmanit. Barvy impregnovaného dřeva : zelená, hnědá, bezbarevná. Hloubková tlaková chemická impregnace sice jako jediná do značné míry.


Název bakalářské práce: Vliv impregnace dřeva na jeho mechanické. Bochemit QB je určen pro povrchovou, i hloubkovou impregnaci řeziva, krovů. Zahnat je pomáhá hloubková impregnace ,. Minimální teplota pro aplikaci: °C.


I její ostatní použití je vzhledem k životnímu prostředí diskutabilní. Léty prověřená hloubková impregnace GORI 3s maximální účinností impregnačních složek. GORI 3je držitelem řady certifikátů pro impregnační ochranu dřeva. Z minulosti byla též hojně používaná impregnace trámů, stropů a stěn dřevěných budov volskou krví proti různým červotočům a plísním a celkové konzervaci dřeva. Svým výrobním programem se specializujeme zejména na výrobu a tlakovou impregnaci dřevěných sloupů a pražců pro přední energetické, telekomunikační společnosti a železniční dráhy.


Vakuotlaková impregnace chrání dřevo proti plísním, vlhkosti, škůdcům, houbám, dřevokaznému hmyzu. Ochraňte dřevo na dlouhá léta, využijte vakuotlakové impregnování. Ošetřené dřevo se tak stává rozměrově stabilnějším. Hloubkovou ochranu zabezpečí impregnace Prvním krokem při ošetření dřeva je hloubková impregnace, která dřevu dodává hydrofobnost, fungicidní a insekticidní účinky a ochranu před UV zářením.


V zásadě se impregnace vykonává pouze jednou, při prvním ošetření dřeva. V případě renovací starších dřevěných konstrukcí, které nebyly nikdy. Chemická injektáž - ( hloubková impregnace dřeva ) spočívá v napuštění dřeva insekticidním nebo fungicidním přípravkem pod tlakem několika desítek barů, aby se přípravek dostal do co největšího objemu dřevěného prvku.


COLOR (Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu: 1. Bezbarvý ochranný nátěr na dřevo pro použití v exteriéru, účinně působí jako prevence před pro dřevo škodlivými organismy a předchází hnil. Před impregnací dřeva je potřeba materiál nejprve obrousit smirkovým papírem. Po osmirkování a oprášení je.


Otázky a odpovědi Proč tlaková impregnace ? Odborné články Ochrana dřeva. Vzhledem k tomu, že u stavebních konstrukcí se hloubková impregnace aplikuje jen sporadicky, a to v předem upravených zařízeních mimo stavbu, bude další. Pro impregnaci dřeba použijeme například nátěr Lazurol, který.


Krátkodobé i dlouhodobé ošetření dřevěných konstrukcí – impregnace a hloubková injektáž dřeva. Návrat k přírodním produktům představují oleje a vosky SCANDICCARE německého koncernu Vosschemie. Hloubková impregnace dřeva Nordica 3Více než let prodáváme hloubkovou impregnaci na vodní bázi Nordica 356. Lazury, oleje nebo impregnace může životnost dřeva prodloužit, ale pokud je dřevo nesprávně zabudované, k jeho degradaci dříve či později stejně dojde.


Držte se raději správných zásad konstrukční ochrany dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky