úterý 5. prosince 2017

Isover orstech

Je vyrobena z lamel z kamenné vlny, které jsou jednostranně nalepeny na hliníkové fólii vyztužené skelnou mřížkou. Jednosměrná orientace vláken v lamelách, které jsou přilepeny kolmo k nosnému podkladu z hliníkové fólie, dodává výrobku zvýšenou pevnost v tlaku při zachované přizpůsobivosti rohože zaobleným povrchům (potrubí, nádrže, apod.). Lamelové pásy na hliníkovej fólii, ktoré majú kolmú orientáciu vlákna, sú vhodné najmä na izolácie potrubí, vzduchovodov a technologických zariadení. Je vhodná zejména pro izolaci potrubí vzduchotechniky.


Jde o lehký typ izolace vyrobený z kamenné vlny. Dostupný sortiment s polepem – viz níže. Izolačná doska ORSTECH 1má univerzálne použitie. Mineralinės vatos demblys armuotas galvanizuoto plieno tinkleliu ir su aliuminio folijos danga tarp tinklelio ir demblio. Pagal užsakymus gaminama su nerūdyjančio.


Vertikalios pluošto orientacijos mineralinės vatos demblys su armuota aliuminio folijos danga. Dėka vertikalios pluošto orientacijos demblys puikiai išlaiko. Ламелни дюшеци от каменна минерална вата, каширани с алуминиево фолио и подсилени с мрежа. Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny směsi hornin a dalších příměsí a přísad. Vytvořená minerální vlákna se v rámci výrobní linky zpracují do finálního tvaru desek.


Lehká lamelová rohož na hliníkové fólii vhodná zejména pro izolaci potrubí a vzduchovodů. Building online shop, mineral wool, insulation wool - Shop. Offer a great number of selections associated with the fibrous insulating. Дюшеци от минерална каменна вата, прошити с рабицова мрежа, за техническа изолация.


The widest offer of thermal, acoustic and fire insulations Division Isover Saint-Gobain Construction Products CZ a. Industrial pipe insulation: why choose ISOVER TECH solutions? Structural insulation for aluminium ships. Isover Magyarország, a vezető hő és hangszigetelőgyártó.


Rohož je nevyhnutné v konštrukcii chrániť pred vlhkom a. Charakteristika výrobku. Lamelové skružované pásy ORSTECH LSP H vyrobené z minerální plsti. ISOVER ORSTECH DP 1je izolačná rohož z čadičovej vlny našitá na drôtenom pletive určená najmä na izoláciu potrubí a technologických zariadení. Orstech DP are recommended instead of slabs. Mata z wełny mineralnej otrzymanej z włókien skalnych, jednostronnie wzmacniana siatką z drutu stalowego.


Zalecana jest izolacji termicznej i akustycznej do. ISOVER termékek Födémek, padlók Külsô falak Tetôtér- beépítések Válaszfalak Padlás- födémek Álmennyezetek Emeletközi födémek pince-, garázs- és. Teollisuusverkkomatto TWM MT 4. Verkko sinkittyä terästä. ORSTECH LSP H - Lamelový pás nalepený na vyztužené hliníkové fólii vhodný na rozvody tepla a TUV, vzduchotechnická potrubí, průmyslové zásobníky a protihlukové izolace potrubí.


C nebo 1°C na straně polepu. Nejširší nabídka tepelných, zvukových a protipožárních izolací Divize Isover saint-Gobain Construction Products CZ a. ISOVER elastīgā izolācija ISOVER KL Elastīgas, mīkstas minerālvates loksnes ar visaugstākās klases energoefektivitāti. Izmanto sienu, griestu un grīdu. Protipožiarna odolnosť min.


EI 60), pri hrúbke izolácie 50mm. Určená na izolovanie kruhového potrubia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky