úterý 5. prosince 2017

Izolační vata isover

ISOVER vyvíjí, vyrábí a prodává materiály z polystyrenu, minerální i skelné vlny pro tepelnou izolaci, ochranu před hlukem i požární bezpečnost. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Ideální minerální vata pro zateplení čikmé střechy mezi krok.


Izolační materiály značky Isover. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Při zateplování půdy nejen u staršího rodinného domu lze z polystyrenových dílců a minerální vaty snadno sestavit svépomocí „rošt“, který po zaklopením OSB d. Výrobek není vhodný do provětrávaných fasád a vnějšího zateplení.


Osvědčená izolační vata vám přinese očekávanou úsporu za vytápění a vydrží desítky let. Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny skla a dalších příměsí a přísad. Desky jsou v celém průřezu hydrofobizovány. Popis: NABIDKA ČASOVĚ OMEZENA ! Isover nabízí širokou škálu typů izolací.


Prodám balíků izolační vaty s foliem Isover. S výběrem správné tepelné izolace Vám rádi poradíme. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Srovnání dvou tepelně izolačních technologií: foukané izolace a izolování rolemi.


Kolik ušetříte, jaké výhody vám jaká technologie přinese a jaké záruky. Nejlevnější e-shop BAUSHOP. Zboží za akční ceny, slevy.


ISOVER je největším výrobcem izolačních materiálů na světě a také jedničkou v nabídce izolací na českém trhu. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí minerální vaty pro. Oblíbené desky z minerální vlny vhodné pro tepelné, zvukové a protipožární izolace.


Fasádní tepelná izolace pro. V našem sortimentu si můžete vybrat z několika druhů izolační vaty, jako je skelná vata Climowood prodávaná v rolích, minerální vaty Rockwool , které jsou nejčastěji v podobě zateplovacích desek, či fasádní vaty. Vyrábíme tepelné izolace, zvukové izolace a protipožární izolace.


Všechny izolace ISOVER jsou vyrobeny z minerálních vláken, z ekologicky nezávadných přírodních surovin. Spojení je provedeno průmyslovým slepením pomocí PUR lepidla. Fssil má výborné tepelně izolační vlastnosti.


Skelné izolační pásy s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi jsou určené jako tepelná a akustická izolace šikmých střech a stropů. Dále skelná vata vyniká vysokou zvukovou pohltivostí (akustická), vysokou propustností vodních par. Skelná vata má vynikající tepelně- izolační vlastnosti.


Další vynikající vlastností je trvalá odolnost proti vzdušné a kapilární vlhkosti. Používá se k tepelné, protipožární a zvukové izolaci. Minerální vata nebo také minerální vlna je izolace vyrobená z vláken minerálního původu. Kamenná – čedičová vata má vynikající tepelně- izolační i zvukově- izolační vlastnosti, je prodyšná (dýchá), odolná vůči požáru, vlhkosti.


Velmi široká nabídka minerální vaty pro paropropustnou tepelně izolační vrstvu. Tepelná izolace na bázi skleněných vláken. UNIROL PROFI je v současné době nejúčinější skelnou vlnou v rolích. Mezi další výhody této izolační vaty patří dlouhá životnost, snadná opracovatelnost, výborné akustické vlastnosti a nejvyšší protipožární třída A1.


Na horní straně je opatřena pomocnými ryskami pro přířez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky