pátek 15. prosince 2017

Koberec z kamínků

Zajisté již víte, co si dnes vyrobíme ☺ Koberec z kamenů, který je vynikající nejen jako masážní pomůcka, ale i jako dekorace. Nepravidelnost kamínků. Mozajkový koberec z kamínků - cz. Napište nám Máte dotaz nebo hledáte specialistu na pokládku?


Na vaší zprávu odpovíme nejpozději do hodin. Někteří zákazníci kamenné koberce z drobných kamínků využívají i na parkoviště – kamínky mají vysokou pevnost, při profesionální aplikací jsou vysoce odolné a zvládnou i vysoký tlak (zapotřebí větší vrstva). Kamenný koberec na terase a schodoch. Vhodným podkladem je beton, dlažba, zhutněné štěrkové lože. Kromě samotné pokládky je důležitá příprava podkladu.


Podlaha z kamenného koberce se realizuje z jemného štěrku ve velikosti 3–mm nebo 5–mm. Kromě štěrkových kamínků nabízíme oblázky, které jsou strojově opracované. Nejoblíbenější je velikost 3–mm.


Směs přírodních kamínků a unikátního pojiva. Kvalita povrchu TopStone souvisí s kvalitou speciální pryskyřice s certifikací vývoje a unikátních pevnostních parametrů. Povrch TopStone je povrch beze spár, má přírodní vzhle je mrazuvzdorný, unikátně vodopropustný, neklouže a je nenáročný na údržbu. PIEDRA je výrobcem a prodejcem produktů z přírodního kamene. Vyrábíme kamenné koberce u kterých nabízíme největší výběr s nejvyšší kvalitou na.


Velice oblíbený je mix velikostí jednotlivých kamínků. Máte také problém s aplikací kamenného koberce na svislé stěny a stropy? Už NEMÁTE, RiverWall, je revoluční aplikační technologie, pro nanášení kamenných koberců z kamínků 4. Kamený koberec na schodech a terase - Světlešedý. Koberec z kamínků lze instalovat na ploché i svislé plochy - schody v kombinaci s betonovou cihlou. Jaká je zrnitost kamene?


Dobrý den, prosím o konzultaci, chceme položit mramorový koberec na venkovní terasu bez zastřešení. Terasa V současné chvíli z terasy prolíná vlhkost do sklepa, který je pod domem. Jedná se o přírodní materiál s působením přírodních vlivů, tento výskyt přírodního prvku Fe je individuální ( z celkového objemu prodaného materiálu). Tato vada nemá vliv na užívání povrchu, je to pouze vada estetická, která lze nedestruktivně odstranit našim čističem Top Fe Cleanerem. Milovníci přírodních materiálů, zbystřete!


Směs pryskyřice ResiFix WF a kamínků ResiStone po vzájemném smíchání nanášíme na připravený podklad. Postupně roztahujeme ocelovým hladítkem rovnoměrně do požadované výšky (vhodné je použít kovová vodítka). Povrch kamínkového koberce musíme důkladně utlačit a uhladit, aby vznikl souvislý povrch bez prohlubní a defektů.


Dopřejte si 1 přírodní povrch složený pouze z kamínků a epoxidu či polyuretanu, který vám stejně dobře poslouží jak venku, tak uvnitř. Kamínkový koberec můžeme ukončit. Skládá se z říčních, nebo mramorových oblázkových kamínků frakce (zrnitosti) 2- mm, 4-mm, nebo 8-mm.


Omlouvám se za reklamu, ale v pořadu byl zmíněný kamenný koberec od Piedra, máte přímo. Nemá někdo okolo domu, bazénu, kamínkový koberec ? Na základě našich zkušeností jsme připravili seznam vašich nejčastějších dotazů. Lidé při stavbě rodinných domů i firmy při volbě podoby svých sídel či provozoven stále častěji místo dlažby využívají koberce z přírodních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky