úterý 5. prosince 2017

Kombinované stroje na dřevo

Kvalitní kombinované stroje na dřevo Kvalita jednotlivých částí kombinovaného obráběcího stroje je umocněna pohonem samostatnými motory. Pila s předřezem , doplněná o hoblovku s protahem , připraví základní truhlářské dílce. Při výběru takového stroje byste se tedy měli řídit především představou o tom, pro jaké práce takový multifunkční stroj využijete. Možných kombinací dílčích strojů na jednom stojanu je totiž celá řada.


KOMBINOVANÝ STROJ PILA A FRÉZKA KDR 5N je určen pro náročné kutily a řemeslníky. Jeden stroj sdružuje funkce formátovací pily a spodní frézky.

Rozměrnější stroje vlastním nákladním vozem. Příslušenství k stopkovým frézám, Stopkové frézy na dřevo drážkovací, Stopkové frézy na dřevo ořezávací,. Frézy nástrčné Frézy drážkovací , Fréza na lamely zásmolky , Fréza na palubky ,. Tím pádem je zajištěna dostatečná podpora i těm nejtěžším obrobkům.


Olepovačky a lepící stroje. Kombinované (víceúčelové) stroje. Ostřičky nástrojů na dřevo.


Tato verze pásové pily je kombinací dvou základních strojů potřebných pro zpracování vlastního dřeva.

V závislosti na modelu může být více či méně. Stroje , nástroje a nářadí pro truhláře i kutily. Profesionální dřevoobráběcí stroje , ruční a elektrické nářadí , nástroje, stroje na zpracování. Na této stránce najdete inzertní kombinace strojů k prodeji na našich webových stránkách.


Najdete použité stroje , kombinační nová kombinace stroje a kombinační stroje aukce. Pomocí níže uvedeného formuláře můžete objednat prohlídku dřevoobráběcích strojů podle ceny, roku nebo podle data na použitém kombinované stroje , nový nebo při dražbách. Na rozdíl od konkurence má stroj samostatné motory, takže při změně operace nemusíte přehazovat řemeny pohonu. Stroj je vyráběn pod křídly francouzské společnosti KITY (patří do koncernu Scheppach), vyrábějící profesionální stroje.


To je pro Vás záruka kvality, která daleko přesahuje kategorii hobby použití. Ke všem strojům samozřejmě naleznete u nás i příslušenství. Filtr – zobrazit Cena –. Potřebujete pořídit pro svou živnost výkonné a kvalitní dřevoobráběcí stroje ? Vybavujete svou firmu či dílnu stroji na obrábění dřeva a chcete.


Parametry jsou udávány pro plech pozink a podobné materiály. Kompaktní stroj obsahující stáčečku, ohýbačku a nůžky na plech. Dřevoobráběcí stroje - pily na dřevo. Koneckonců, multifunkční stroje na dřevo může být desktop v mini formátu nebo plné podlaze.


Ačkoli podlahové modely jsou dostatečně kompaktní pro domácí, potřebují prostor kolem pro snadné umístění a pohyb přířezů průvodci.

Vyberte si z širokého portfolia truhlářských strojů za dobré ceny. Tento dřevoobráběcí stroj se skládá ze dvou strojů a to formátovací pila a spodní frézka s naklápěním. V naší nabídce naleznete dlabačky, hoblovky s protahem, kombinované brusky, obrubovací stroje , odsavače prachu a mnoho dalších.


Používáním těchto webových stránek. Stolní soustruhy na dřevo. Klasické soustruhy na dřevo. Dále poloautomatické, automatické vrtací a kolíkovací stroje. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


This feature is not available right now.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky