středa 6. prosince 2017

Opracování dřeva

Představujeme vybavení pro opracování dřeva , pily Patriot. Přímočará pila 710W, maximální hloubka řezu do dřeva je 80mm, maximální hloubka řezu do kovu 8mm,. Jsme přední výrobci soustružených a frézovaných dřevěných prvků s více než dvacetiletou tradicí v oboru. Kartáčování dřeva (drásání dřeva ) nebo opalování dřeva – nic není problém. Dopřejte si dokonalé a dlouhověké kartáčované prvky nejen do interiérů, které podtrhnou vzhled vašeho domova.


Opracování dřeva struhákem a pilníkem Při odebírání větší vrstvy dřeva se používá struháku – rašple. Je to však opracování poměrně hrubé. Obrábění dřeva je výrobní postup, při němž se z polotovarů odebírá materiál, obvykle ve formě pilin a třísek. Velmi podobné technologie se používají i pro obrábění umělých hmot. Dělí se na obrábění ruční a strojní.


Dřevoobráběcí stroje jsou pro obsluhu pomšrně nebezpečné a úrazy časté. Robotické opracování dřeva. Působíme v okolí měst Ostrava, Opava, Orlová, Karviná, Třinec, Český Těšín, Havířov, Frýdek-Místek, Bohumín, Petřvald.


S objevením kovů se opracování dřeva zlepšilo (doba bronzová a železná). Především ze železa byly vyráběny dláta, sekyry, hoblíky , pilníky a vrtáky na opracování dřeva. Nástroje usnadňovaly lidem stavění obydlí, lunů, nábytk.


Dodávka od nás probíhá následovně: 1. Rámcové zjištění ceny - pokud máte projektovou dokumentaci, najděte výkres krovu, jehož součástí je výkaz. Půjčovna nářadí a strojů na opracování dřeva Ostrava. Společnost Stavebniny DEK nabízí opracování řeziva moderním 5ti-osým počítačově řízeným CNC obráběcím centrem.


CNC opracování Nabízíme opracování dřevěných prvků na moderní 5-osým počítačem řízeným CNC lince - ESSETRE TECHNO FAST. S postupnou poptávkou zákazníků na stále dokonalejší opracování dřeva , firma reagovala doplňováním modernějšího strojního vybavení. Proto svým zákazníkům můžeme nabídnout široký sortiment výrobků ze dřeva jednak ze skladových zásob, případně zakázkovou výrobou s krátkou dodací lhůtou. Většinu zboží zasíláme okamžitě. CNC frézování a velkoplošné formátování.


Zpracování dřeva vyžaduje více než jen pouhou pilu. Například pro výrobu dřevěných skříní existují mnohé dostupné dřevoobráběcí stroje, které zajišťují škálu požadovaných procesů, počínaje řezáním kmenů až po leštěn. Dřeva z ovocných stromů-peckovin (švestka, třešeň, višeň, meruňka, broskev atp.) jsou z důvodu obsahu kyanogenů nevhodná pro podávání domácím hlodavcům a zajícovcům (jsou pro ně toxická). Další dřeviny, které se nedoporučují ke skrmení a broušení zubů, jsou uvedeny na specializovaných serverech. Nově nabízíme značení laserem do kovu.


Nejmodernější, rychlý vláknový laser nabízí veškeré značení kovových materiálů, barevných kovů a nerez oceli. Odhrotování po řezání nebo frézování, hlazení a lakování umožňují speciální zařízení podle typu obrobků. Cookies umožňují využití. Hoblíky na opracování dřeva za akční ceny.


U nás si můžete vybrat špičkové nářadí na zpracování dřeva od firmy Fiskars. Nabízíme sekery čtvrté generace, které jsou navržené pro rozštípnutí i těch nejsilnějších polen jedním úderem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky