pátek 15. prosince 2017

Pěnové výplně

Pěnové výplně pro maloodběratele. Zákaznícké pěnové výplně na míru Vám zaručí maximální ochranu Vašich produktů a výrobků. Slouží ideálně jako náhrada za polystyrenové výplně. Výrobou kufříku to pro nás nekončí.


Vyrábíme pěnové výplně do plastových kufříků.

Dokážeme vyrobit i pěnové fixace a pěnové výplně do kufrů. Ekonomicky velmi výhodný způsob balení. S Instapakem Quick se zbavíte volného prostoru v balíku asi nejrychleji, jak je to jen ve světě obalových materiálů možné. Tuto výhodu zvýrazňuje fakt. Chrání obsah před poškozením.


Tyto stránky používají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Pro fixaci neskladných a těžkých předmětů doporučujeme proložky z polyetylenu.

Pro oddělení zboží na paletě, kontejneru či krabici jsou pak zvláště ideální proložky z tří nebo. Zde si můžete vybrat výplně do montážních skříněk vybavené různými nástroji,. Sada kleští v pěnové vložce HAZET, vhodná do zásuvek dílenských vozíků, obsahuje kusy - x štípací, dlouhé ploché.


This video is unavailable. Sada speciální pěnové výplně z kategorie Příslušenství k bednám ZARGES pouze z kvalitního a bezpečného materiálu. Vhodné pro křehké, těžké i ostrohranné artikly.


Díky nim si vyrobte si ochrannou výplň do několika sekund bez použití stroje. You can go from the case to the. Pokud nejste spokojeni s uvedenými cenami, kontaktujte nás, připravíme vám individuální nabídku. Našim zákazníkům dodáváme speciální obalové systémy a řešení od lídra trhu, společnosti Sealed Air.


Polyuretanová pěna, lidově molitan, je materiál nejčastěji používaný k výrobě matrací či jako pěna na čalounění, polstrování, výplně sedaček atp. Výroba pěnové výplně en el directorio de Výplň a ochrana obalů Logismarket. Contacte con las empresas directamente. Obaly z polyuretanových a polyetylenových pěn mohou plnit funkci kompletního obalu Vašeho výrobku, případně mohou být součástí celkového obalového řešení (např. výplně kartonů, kufrů apod.).


Výplně letadlových sedadel. Greiner aerospace nabízí vysoce kvalitní pěnové výplně dle přání zákazníků, které jsou vyrobené jak z řezané tak z.

Naší výhodou jsou velké skladovací prostory. Neomezujeme odběr vysokým počtem kusů, u nás je možné odběr už od jednoho kusu za příznivé ceny. Dovnitř krabic a boxů lze na přání umístit různé pěnové proložky či výplně. Popis poptávky Firma poptává pěnové výplně či proklady pro přepravu zboží.


Zboží je velikosti 124mm x 100mm x 5mm a bude přepravováno v bedně o. Objednejte v sekci velkoobchodu jednu roli a druhou k ní dostanete v naší prodejně zdarma. Platí pouze pro uvedený rozměr a osobní odběr. Sealed Air je světový výrobce široké řady inovačních výplňových a ochranných obalů pro různá odvětví, jakými jsou například potravinářství.


Originální přepravní kufr od výrobce DJI navržený speciálně pro tříosé stabilizátory Ronin. Vnější plášť je vyroben z pevného a vodotěsného. Smart Product Solution, Kuřim. SMART-BOX se zabývá především vývojem a výrobou zákaznického obalu z kartonového plastu na míru. Vzniklá pěnová výplň je ideálně měkká a velmi odolná.


Takto zabalený výrobek snese ta nejpřísnější kritéria na balení Vašich produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky