pátek 1. prosince 2017

Plechové pásy

Plechové pásy se bočně spojují uzavřením zmíněné dvojité stojaté drážky. Falcované plechy jsou krytiny vhodné od 3°. Pokládka na dřevěné bednění nebo OSB desky. KS Engineering - základní řada (imperiální) Délka jednoho kusu je 0. Plechové skládané krytiny mají nízkou hmotnost, vyrábí se v mnoha tvarech, barvách a povrchových úpravách. Skládané plechové krytiny se vyrábějí většinou ve formě pásů (mimo plechové šablony), pásy jsou pokládány od hřebene k okapu.


Záruky na plechové skládané krytiny jsou poskytovány většinou kolem 10ti let, někteří výrobci poskytují i delší v závislosti na druhu povrchové úpravy (až let). Plechy z ťažných akostí, žiarovo pozinkované sú vhodné na lisovanie, hlboké ťahanie. Používajú sa pri výrobe častí automobilov, v stavebníctve a strojárskom priemysle. Ocelové plechy a pásy z nízkouhlíkové oceli jsou vyráběny válcováním za studena. Dodáváme je v tloušťkách od do mm.


Do tloušťky mm je nadělíme podélně i příčně v mnoha rozměrech. Hliníkové plechy a pásy si zakoupíte. Gumové pásy Vám můžeme nabídnout od několika světových výrobců.


Nabízíme kompletní sortiment pro stavební stroje, např. Komatsu, Takeuchi, Yanmar. CENÍK – hliníkové střešní krytiny KOB a lakované pásy PROFAL. Zvýhodnění pro prodejce a realizační firmy. Rozlišujeme nekolik druhu pelchových krytin.


Lehké střešní krytiny splňují veškeré estetické, technické i funkční požadavky kladené na moderní střešní krytinu. Tyto lehké střešní krytiny jsou profilovány do tvaru klasických střešních tašek s výraznou nebo naopak nenápadnou vlnou. Proč a jak používat na šindelovou střechu podkladní pás?


Asfaltové pásy patří již dlouhá léta k tradičním výrobkům pro hydroizolaci střech a to buď jako součást sklatby, nebo jako vrchní finální vrstva. Tým sa eliminuje použitie priečnych spojov na strešnej krytine a zároveň minimalizuje. Dom a záhrada - plechove pasy bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vylamovacie stavebné dielce TEBAU - kartónové a PLEXUS - plechové sa používajú na dodatočné pripojenie konštrukčného prvku. Dištančné pásy AVI sú univerzálne použiteľná.


Techbelt Produkty Kryty dopravníků. V nabídce naší firmy máme kryty dopravníků dvou provedení, plechové pozinkované „Achenbach a. Modifikované asfaltové pásy, zateplovací systémy Nejen jako krytinu pro ploché střechy , ale i jako podkla pojistnou hydroizolaci nebo parozábranu používáme asfaltové pásy modifikované nebo do kombinace se zateplením. Výprodejní akce pouze do vyprodání zásob.


Aktuální technologie umožňují falcování střešních krytin z dlouhých pásů a tedy skutečně velkoformátové zastřešení. Plechové krytiny nabízíme „šité“ na míru v délkách dle Vašeho přání ve variantě trapézu s množstvím profilů, velkoformátové plechové tašky s vzhledem klasických pálených tašek v mnohá variacích a také maloformátové tabule s neopakovatelným designem. Svodová roura odvádí vodu z okapového žlabu a díky bezešvé kontrukci má vyšší pevnost než falcované plechové roury.


Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu (PMMA), který zaručuje barvostálost a dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky