úterý 5. prosince 2017

Posuvné dveře bez pouzdra

Jednoznačně doporučuji posuvné dveře do pouzdra umístit do místností, jako je obývák, protože tyto dveře necháváme stejně po většinu roku otevřené a zavíráme je spíše v případě, že nechceme někoho rušit, nebo aby nám v zimě neunikalo teplo. Jejich funkčnost je přesně stejná jako u dveří otevíraných tradičně, ale nebývalou výhodou je úspora místa. Posuvné dveře snadno zmizí do pouzdra kdy budete chtít.


Pokud potřebujete optimalizovat prostor v domě nebo bytu posuvné dveře které dá se namontovat do stavebního pouzdra nebo na stěnu pomůže Vám v tom. Váš prohlížeč má vypnutý JavaScript. Stále najdete vše podstatné, ale pro lepší funkci doporučujeme JavaScript zapnout.


Nová generace řešení pro posuvné dveře s mimořádnými vlastnostmi: design, funkčnost, tichý cho bezpečnost díky softovému dotahu. Zárubně pro posuvné dveře do pouzdra plní především funkci designovou. Jsou dodávány se stejnou povrchovou úpravou a ve stejném dekoru jako dveřní křídlo (případně dle přání zákazníka). Z konstrukčního hlediska tvoří zárubeň tyto díly. Dopřejte si originální stavební pouzdra JAP.


Konstrukce stavebních pouzder umožňuje jejich umístění do příček. Klasické otočné dveře pak ve vašem domě, bytě, kanceláři zabírají spoustu místa. Stavební pouzdra JAP vyrábíme v provedení pro jednokřídlé i dvoukřídlé posuvné dveře do sádrokartonové i zděné příčky.


Nabídku jsme rozšířili o modelové řady bezobložkových stavebních pouzder JAP 7AKTIVE a JAP 7EMOTIVE s designovým rámečkem. Budu montovat sadu na posuvné dveře na sádrokarton ( bez pouzdra , přímo na zeď). This feature is not available right now. Essential je řada stavebních pouzder, zárubní a dveří navržených.


Postup montáže pouzdra pro posuvné dveře do sádrokartonu. Videospot vyrobila společnost TV-VIDEOPRODUKCE, s. Montáž dveře a pouzdra K dokonalému výrobku musí být i odborná montáž a servis :) Pokud máte zájem, tak Vám stavební pouzdro odborně namontujeme a osadíme dveřmi - v rámci Prahy a středních Čech. Pro minimalistické interiéry jsou zvlášť vhodná bezzárubňová pouzdra , jež dojem ze zařízení ještě umocní. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů posuvné dveře. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Absolutně čisté řešení bez viditelné zárubně. Pokud nechcete bourat kovovou zárubeň, můžete zakoupit komplet posuvných dveří bez obložkové zárubně. K umístění těchto dveří je zapotřebí zazděné tzv. Posouvají se buď podél stěny nebo přímo do pouzdra zabudovaného ve stěně.


POSUVNÉ DVEŘE DO STAVEBNÍHO POUZDRA JEDNOKŘÍDLÉ O. Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH. Při prodeji je DPH. U výrobků dodaných s montáží pro účely bydlení je DPH. Vhodně zvolené posuvné , stejně jako klasické dveře dotvářejí interiér. Ovšem posuvné dveře nabízejí i něco navíc.


Jejich hlavní předností je, že se neotvírají do místnosti, ale posouvají se po stěně, anebo se zasouvají do stavebního pouzdra. Na výběr je varianta posuvných dveří do pouzdra , kdy se dveře schovají do zazděného pouzdra. Druhou stavebně jednodušší variantou jsou posuvné dveře na zeď, které jsou zavěšené v garnýži a dají se umístit prakticky do každého interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky