pondělí 4. prosince 2017

Vrtání do obkladů

Prvotním krokem je přesně rozměření otvorů, neboť špatně vyvrtaný otvor těžko zacelíte. Pokud do obkladů , kamenů či skla vrtáte častěji, diamantový vrták se vám určitě vyplatí. Pozor – při vrtání je nutné je chladit, ale sada pro chlazení bývá součástí balení diamantového vrtáku. Jaký vrták pro vrtání do kachliček použít? Pro vrtání do keramických a kamenných obkladů je vhodné používat k tomu určené vrtáky.


Při obkládání koupelny se většinou nevyhnete nutnosti vrtání do dlažby a obkladů otvory pro elektroinstalační krabice, přívody vody, topení, odpady a. Ideální použití se středícím nástrojem a vodní tlakovou pumpou. Do dlaždic i obkladů vrtejte vždy na nižší otáčky, přidávejte je postupně. Více informací Skladem souprava ARTU Korunka tvrdokov ARTU sada, alu kufřík, 356783mm, šestihran obklad. Několik postřehů na téma vrtačky, vrtáky a vrtání vedle jiného nabízí návo jak vyvrtat díru do obkladačky, vysvětluje, k čemu slouží rychloupínací sklíčidlo, jak vrtat do cihel a další. Přijdou vhod i při nákupu techniky.


Použití v elektrických nebo akumulátorových vrtačkách. K řezačce keramických obkladů můžeme upevnit nástavec k vrtání otvorů pro trubky vodovodu a ústředního topení. Otvor začneme vrtat na rubu obkládačky, ale vrtání přerušíme těsně před dosažením glazované vrstvy.


Poté otvor z glazované strany vyrazíme. Vinyl FATRA pro BYTOVÉ prostory. Vrtání do dlažeb a obkladů. Vrtáky za mokra jsou určeny do vrtaček a vrtáky pro vrtání za sucha do úhlových brusek. Jádrové vrtáky do obkladů a dlažeb jsou vynikajícím nástrojem pro kutily, ale především pro profesionály.


Naše nabídka je složena z výrobků značek - Keil a Pentax. Sami si můžete vyzkoušet, která značka vám víc vyhovuje. Provádíme drobné kutilské práce - zavěsíme poličku, osvětlení, garnýže aj. Nabízíme vrtání otvorů do obkladů a dlažeb. Dobrý den, mám po rekonstrukci koupelny a potřebovala bych tam navrtat poličku, zrcadlo atd.


Příslušenství pro vrtání. Diamantový vrták do dlaždic a obkladů 25mm DeWALT DT60. Potřebujete-li otvor třeba na elektroinstalační krabici nebo na vodoinstalaci, nejdříve zaměřte a zakreslete daný otvor. Pokud s řezáním obkladů nepřijdete do kontaktu častěji, můžete si řezačku vypůjčit od odborníka.


Při vrtání nepoškodíte obkladové prvky. V naší půjčovně je najdete včetně. Nedávno jsme pro Vás uveřejnili video, jak na vrtání do keramických obkladů. V tomto videu uvidíte, jak si poradit s vrtáním otvorů do tvrdé dlažby.


Pro vrtání kachlíků, ať už glazovaných, nebo těch „drsně“ keramických nemáme mnoho na výběr. Vrták do dřeva, nebo železa, je nepoužitelný. Z běžných vrtáků můžeme volit pouze vrtáky do betonu , a ty také moc nedoporučuji. Ruku v ruce s tím jde i vrtání na nižší otáčky. Sada vykružovacích korunek je určena pro suché vrtání otvorů do skla, keramických obkladů, dlažby, kamene, sádrokartonu a dalších stavebních materiálů, jako je dřevo, neželezné kovy, ocel, beton, cihla a plast.


Díky uchycení Mjsou vrtací korunky vhodné pro uchycení do úhlové brusky. Korunka s diamanty letovanými ve vakuu, se závitem Mpro upnutí v úhlových bruskách. Určeno na vrtání všech typů obkladů a dlažeb včetně slinutých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky