úterý 30. ledna 2018

Akustické panely

Registrujte se včas na školení zaměřené na složitější instalace systémů Ecophon. Akustické panely Nechají se také zavěsit pod strop (tzv. baffle) a uplatnění najdou i místo klasických podhledů. Nabízíme širokou škálu akustických panelů s možností různých aplikací. Zlepšíme vaši akustickou pohodu pomocí interiérových příček, dále nabízíme stropní podhledy různých výrobců nebo stylové akustické panely. Od použitia v obývačke či domácom kine po náročné.


Panely jsou vyrobeny tak, aby je bylo možné použít v bytových i nebytových prostorách Jaké existují barevné varianty panelů? Naše panely běžně dodáváme v celém rozsahu barevné škály RAL vč. Bass cube je pěnová kostka, která se nejčastěji umisťuje do rohů, kde se střetávají stěny. Společně s jinými basovými pastmi s ní lze vytvářet. Pokud je tím co řešíte primárně odhlučnění a co největší možná izolace zvuku, pak věnujte.


Protipožární materiál Požární bezpečnost staveb Akustické obklady zvuk účinně pohlcují, odrážejí nebo rozptylují. Panely pro protihlukové a akustické aplikace Panely určené zejména pro interiérové použití jako stěnový prvek nebo stropní podhled. Izolační jádro z minerální vlny s dobrými akustickými a protipožárními vlastnostmi. Akustické vlastnosti a celkový design systému Snowsound vznikly za přispění předních.


Připravili jsme pro vás také bonusový e-book v. Absorpční panely disponují jednoduchým tvarem, zajišťují vysokou mechanickou pevnost a umožňují použití na jakémkoli povrchu. Specializujeme se na výrobky pro odhlučnění. Mezi produkty jsou akustická pěna, akustický molitan, mobilní paravany, absorpční panely a zástěny z plexiskla. Akustika v kanceláři Pomůžeme Vám vyřešit akustiku v kancelářích.


V našem portfoliu najdete akustické paravány, akustické obklady stěn. Výkonné akustické panely Soft Cells – Kombinují špičkovou akustickou výkonnost s estetickou dokonalostí. Vybírat můžete z několika typů, zvolíte si velikost panelů, jejich počet a rozmístění. S výpočty a plánováním vám samozřejmě rádi pomůžeme. Zdokonalují akustické vlastnosti prostoru a přináší pestré kombinace profilů a absorbérů.


Obchod s akustickými materiály, specializujeme se na výrobky pro odhlučnění. Klid a ticho se staly vzácnou komoditou. Expozice hluku způsobuje psychologické poruchy a komplikuje plnění běžných denních činností tím, že snižuje. Akustické steny umožňujú úpravu akustiky miestnosti bez toho, aby pôsobili rušivo, práve naopak.


Stanú sa dokonalým dizajnovým prvkom kancelárie či. Protihlukové panely sú dokonalým dizajnovým prvkom. Samozřejmostí jsou v nahrávacích studiích, v televizi a rozhlase, ale běžně se používají také v hlučnějších kancelářích, průmyslových provozech, obchodních centrech, kavárnách, ale také v kostelích.


CAIMI BREVETTI, PEDRALI, NARBUTAS, PROFIM aj. Mnoho barevných variant. Jistě znáte tento problém z různých míst, kde si chcete s někým popovídat, ale pro hluk okolí se vzájemně vlastně neslyšíte. Tady už nejde jen o izolaci, ale také o absorpci zvuku. Dobrou zprávou je, že vyřešit akustiku jedné konkrétní místnosti je.


Naše desky a panely jsou speciálně navrženy k vytvoření akustických stropních řešení, jež dají vzniknout krásným, zdravým a pohodlným prostorům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky