čtvrtek 25. ledna 2018

Obklad břidlice cena

Uvedená cena se počítá za roh, a to včetně DPH (roh = ks panelu). Lze ji použít jako obkladový kámen do exteriéru i interiéru. Tmavý kamenný obklad je vyrobený z přírodní štípané břidlice přechází z šedých až do černých.


Těžba probíhá na základě kombinace ručního a strojního zpracování. Vyrobíme Vám také břidlicový obklad dle Vašeho vlastního přání.

Exteriér Vášniví milovníci upravených zahrad a venkovních teras určitě ocení originální dlažby z břidlice , kvalitní stavební kameny i obklady. Obklady znbsp;umělého kamene se strukturou štípané břidlice mají výraznou strukturu, pro svůj vzhled se využívají především vnbsp;exteriéru na obklady zdí, plotů, jako soklový obklad nebo fasádní obklad. Břidlice má dlouhou životnost a je vysoce odolná.


Výroba střešní krytiny, obkladů, dlažeb z přírodní břidlice , firma RICHTER - Pizarras, přírodní břidlice , břidlicová krytina, střecha z břidlice. Veľmi pekný kamenný obklad z šedo hrdzavej bridlice, formát obkladu je 30x10cm, hrúbka mm zaručuje. Přírodní obkladový kámen - břidlice.


Tento břidlicový kamenný obklad se perfektně kombinuje s šedou barvou a vytváří tak nekonvenční vzhled. Kamenný obklad břidlice Ukamen.

Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Obklad přírodní břidlice, Cena: Nabídněte, Lokalita: Nymburk. Betonový obklad - umělý kámen - imitace přírodního kamene břidlice. Venkovní dlažba) Hodnocení produktu:. Každý, kdo viděl hory a zažíl krásu a vznešenost kamenných masivů potvrdi, že umělý kámen série Štípaná břidlice ve své struktuře plně napodobuje přírodní skalní útvary.


Kontakt Česká břidlice , s. Chcete levnější variantu pravého kamenného obkladu? Máme pro Vás unikátní obklad imitace kamene! Budete nadšení jejím vzhledem.


Pro svůj klasický vzhled a věrnou napodobeninu přírodního kamene je tento obklad velmi oblíbený jak v interiéru, tak v exteriéru. Hrubě opracovaná břidlice je vhodná do každého prostoru. V současnosti je těžena surovina pro výrobu přírodních obkladů, dlažeb, ale také pro výrobu drcené břidlice , stavebního i zahradního kamene. Jsme česká těžební společnost Důl Radim a. Zpracováváme a dodáváme vysoce kvalitní českou břidlici, výhradně z vlastních dobývacích kapacit.


Nabízím obklad z břidlice řezaný na tl. Mám cca m(na dvou paletách). Tento web využívá cookies pro zajištění funkčnosti webu a získání statistik návštěvnosti webu.

Interiérová dlažba a obklad vzor - Veronika. Nejlevnější e-shop VIPSTONE. Zboží za akční ceny, slevy. Incana SARDINIA MARRONE roh cena za balení.


EBS Artesa obklad 34xmix 2. Barva modrošedá s možností částečného zabarvení do rezava. Obklad má pravidelné okraje, povrch břidlice je jemně zvrásněný. Montáž je jednoduchá, obklady na sebe těsně přiléhají, ukládá se bezespár.


Rozměry obkladu 55x15x5-cm. Prolnutím různých barev kamene se zdůrazňuje individualita každého interiéru či exteriéru vašeho domu. Jejich nevýhodou je vysoká cena a náročnost na pokládku. Pro břidlicový obklad můžete zvolit kameny, které jsou formátované do nejrůznějších tvarů.


Lehčený kamenný obklad Mix Country má tvar štípaného lomového kamene, je velmi naturální, s nepravidelnými tvary. Použít lze v exteriéru i interiéru, hezky vypadá v kombinaci se dřevem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky