pondělí 29. ledna 2018

Bílé podlahové lišty

Luxusní bílé podlahové lišty MARDOM PREMIUM s neviditelnými spoji. Jsou opatřeny finálním povrchem, na spoje je dodáván stejný lak v lahvičkách. Další výhodou je, že podlahové dřevěné lišty je možné díky kvalitě materiálu a různým odstínům montovat v surovém stavu, ale také je lze lakovat, mořit i olejovat.


Tím dosáhnete zvýšení životnosti materiálu. Je tak škoda si tento materiál nedopřát, když ho nabízíme za tak přijatelné ceny. Podlahové lišty MFD bílé se vyrábějí lisováním dřevních třísek a následně lakují na bílo. Jsou vhodné do bíle laděného interiéru. V nabídce naleznete bílé podlahové lišty z MDF, plastové lišty pro kabely a bílé lišty pro koberce a pvc podlahy.


Bílý sokl je dokonalý například pro úplně bílé prostředí, kterému dominuje právě tato barva. Bílá lišta použitá k ukončení podlahy jakéhokoliv typu je trendovou, ale i klasickou záležitostí této doby. Působí čistě a elegantně, umocňuje výraz podlahy.


Zde najdete plastové i dřevěné sokly bílé barvy, které jsou elegangním. Soklové lišty se používají k hezkému zakončení podlahy podél stěn. Podlahové soklové lišty můžete zvolit bílé profilované z MDF nebo tvrdého plastu, které mohou být voděodolné. Navíc soklové lišty za trvale nejnižší ceny.


Bílé nebo sladěné s odstínem podlahy? S námi najdete vždy vhodnou podlahovou lištu pro jakoukoli podlahu. Pokud už máte koupenou podlahu a sháníte soklové lišty , pošlete nám vzorek podlahy a lišty Vám k ní vybereme. Soklová lišta s jádrem MDF a dekorativní fólií. Originál lišta MDF Gerflor Topsile.


Klasik by zřejmě řekl: „To je, oč tu běží! Ve starší zástavbě bývají podlahové lišty často připevněné ke stěně pomocí hmoždinek. Thermofix plastové podlahové lišty , které barevně ladí s podlahovou krytinou Thermofix. Lišta Thermofix je složená ze dvou kusů, což je výhodné při malování.


Již více jak let dodáváme interiérové profily, podlahové lišty a mnohem více! Dodávka zboží do hodin a individuální přístup. Dobře zvolená podlahová lišta je taková třešnička na dortu, bez ní to prostě není ono. Ozdobné lišty na stěny a podlahy jsou vyrobeny z HD Polymeru (tvrdost ABS plastu) a jsou odolné vůči mechanickému poškození.


Jsou alternativou klasických štukových lišt. Výhodou je jejich odolnost, lehkost a tedy jednodušší montáž bez nutnosti kotvení. Bílé podlahové lišty PREMIUM dodají Vaší podlaze skvělý akcent.


Krásně kontrastují s tmavší podlahou nebo malbou. V případě světlých povrchů dodají interiéru jas a čistost. Dřevěné podlahové lišty Podlahové dřevěné soklové lišty BARLINEK vám zaručí plynulý a elegantní přechod mezi podlahou a stěnou.


Pro dokonalý efekt podlahy vám doporučujeme kupovat vždy originální podlahové lišty , které jsou nedílnou součástí podlah BARLINEK. Budeme mít v celém domě vinylovou podlahu fatrafloor v dekoru dub hnědý. Tento web používa súbory Cookie. Stále víc přemýšlím nad bílými lištami, jelikož budeme mít. Lišty bílé Lišty soklové Pro mnoho podlahářů a podlahářských firem je instalace soklových lišt nejčistějším zakončením jejich práce při montáži dřevěné či plovoucí podlahy.


MDF lišty jsou odolné vůči mechanickému poškození a snadno se přizpůsobí stěně. Běžné barevné provedení je v jednom z odstínu bílé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky