středa 24. ledna 2018

Obkladový kámen do interiéru

OBKLADOVÝ KÁMEN, nebo chcete-li imitace přírodního kamene se v posledních letech těší stejné oblibě jak v exteriéru, tak v interiéru. Nejčastěji se setkáváme s tradiční aplikací kamene na fasádu. Pri aplikácii či už na jednu stenu alebo na celú. Formátovaný kamenný obklad z travertinu v příjemné teplé hnědé zemité barvě.


Robustní kamenný obklad vhodný pro interiér a exteriér. Přírodní obkladový kámen do interiéru a exteriéru. Nejširší nabídka a největší skladové zásoby přírodního obkladového kamene. V naší nabídce naleznete kvalitní břidlicové obklady a obkladový kámen kvarcit. K některým kamenným obkladům jsou k dostání rohové obklady , které zajistí přechod mezi stěnou a rohem domu.


Kamenné obklady WALLSTONE - ideální jako soklový obkla obklad fasád a obkladový kámen z přírodního kamene do interiéru. Veľmi pekný vzhľad pripomínajúci drevo. Obložení vnitřní zdi kamennými obklady do interiéru. Obklad pôsobí veľmi elegantne a luxusne. Kámen v interiéru vytvoří působivý dojem, který vypadá velmi luxusně a elegantně.


V interiéru zase můžeme využít kamenný obklad na obytné stěny, stěny schodiště, do kuchyně, do koupelen, na krby a na další nejrůznější plochy. Mrazuvzdornost a voděodolnost kamene umožňuje použití materiálu i na namáhané plochy jako jsou fasády, kuchyně nebo koupelny. Rula známá také pod pojmenováním Gneis je zpravidla dobře opracovatelný a tvárný kámen, který se nejčastěji využívá jako obkladový kámen. Je vhodný na obklady fasá zídek, krbů, plotů, altánků nebo do interiéru jako dekorační kámen. Vyznačuje se perlově-stříbrným třpytem na slunci.


Pro někoho drsný, jinému padne jako ta nejpřirozenější dekorace. Kámen nepatří jen do srubů a starobylých domů. Barevné provedení: zlatá, zlatohnědá, stříbrnošedá, černozelená, metalická. Kámen je vhodný do interiéru i exteriéru. Hodí se k obložení fasády.


Vhodné jsou jak do interiéru , tak do exteriéru a nabízí i další široké možnosti použití, jako např. Umělý kámen vyniká svou stálostí a dlouhodobou životností a dokáže zcela změnit charakter objektu. Exkluzívny obkladový kameň vhodný do interiéru aj exteriéru. Poskytujeme služby ALL INCLUSIVE a záruku rokov na všetky naše produkty. Venkovní dlažby, dlažba vnitřní, obkladový kámen venkovní, obkladový kámen do interiéru , obklad fasády, sokly, schody, zídky či střechy se ve spojení.


Kolekce interiérových dlažeb z pravého přírodního kamene pro podlahy Vašich interiérových projektů. Kolekce obkladového kamene pro Vaše výjimečné realizace v interiérech Vašich domů, b. Díky své jedinečnosti, přírodnímu vzhledu a životnosti patří přírodní kámen a zejména obklady z kamene mezi nejvyhledávanější a nejoblíbenější typy obkladů vůbec. Hlavní výhodou je velmi nízká hmotnost, tepelně-izola. Hledáte obkladový kámen na zeď nebo jiný interiérový obkladový kámen?


Kroutíte hlavou při představě, že si do interiéru pořídíte obkladový kámen? Travertín Silver - bledo šedý formátovaný obkladový kameň, vyplnený, polomat, s výraznou kresbou, je vhodný do interiéru aj exteriéru. Nenájdete krásnejší a odolnejší materiál, ktorý sa teší takej popularite ako práve travertín.


Po tejto úprave sa oživia farby obkladu astratia sa oterky vzniknuté pri balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky