pondělí 29. ledna 2018

Kompozitní rošty

Kompozitní rošty Nejčastěji se jedná o kompozit z isoftalické polyesterové pryskyřice a skleněných vláken. Díky vysoké životnosti jsou ideální náhradou za kovové rošty zejména v agresivním prostředí. Konstrukce - díky kombinaci skelného vlákna a pryskyřice (např. polyester, vinylester, fenol) jsou GFK rošty odolné vůči korozi, mají velmi dlouhou životnost a zároveň mají velmi nízkou hmotnost. Pochozí lité mřížkové kompozitní rošty , rošty montované, plné desky a panely pro zakrývání plošin, kanálků, celých ploch DETAIL Kompozitní montované rošty Samostatné kompozitní montované rošty z tažených profilů.


Vyrábí se litím do forem. Skládají ze skleněných vláken zalitých kompozitním materiálem na bázi pryskyřice. Jsou pružné, v různých barevných provedeních.


Fiber Reinforced Plastics (FRP), kompozitních konstrukcí a. Konkávní povrch nabízí špičkovou protismykovost ve většině prostředí včetně mokrých a mastných. Jedná se o standardní povrch. Rošty Lichtgitter mají mnohostranné využití a mají široké uplatnění v různých odvětvích průmyslu.


Používají se v chemickém průmyslu, elektrárnách a teplárnách, v automobilovém průmyslu, potravinářském průmyslu, parkovacích budovách (garážích), vrtných plošinách, při výstavbě lodí atd. Nabízíme podlahové rošty a pororošty, schodišťové stupně. Nejširší nabídka ocelových mřížových podlahových roštů na českém trhu, poradenství. Kompozitní lité rošty se skládají ze skleněných vláken zalitých kompozitním materiálem na bázi pryskyřice.


Kompozitové rošty V rámci kompletních dodávek kompozitových výrobků pro stavebnictví a průmysl nabízíme rovněž sklolaminátové rošty v různých chemických odolnostech a sílách (2 3 a mm). Objevte lehkost kompozitních roštů GFK. Na přání lze objednat za příplatek jakoukoliv barvu. Tvary a rozměry Rošty PREAPOR (skládané) Rošty se dodávají ve třech základních tvarech nosných tyčí (TT-profil, I-profil a T-profil). Najdete zde podlahové rošty svařované, lisované i profilové.


Nechybí schodišťové stupně, upevňovací materiál a výrobky z roštů. Můžete použít tabulky zatížení pro určení vhodného typu roštu, tabulky k výpočtu hmotnosti roštů a mnoho dalšího. Nově potom katalog obsahuje informace o kompozitních roštech GRP. Dílce na kolejová vozidla.


Ostatní ocelové konstrukce. Rošty kombinují vlastnosti ocelových roštů a. Kvalitní kompozitní rošty a bezpečnostní podlahy různých velikostí a povrchů nabízejí. KATALOG podlahové rošty ocel nerez hliník a kompozitní.


Společnost Staco rošty CZ, s. Archiv Pochůzné kompozitní rošty tuto nespornou přednost mají. Proto jsme ve společnosti Staco Rošty CZ loni zařadili kompozitní rošty , zkráceně GRP (glass-reinforced plastic), do našeho produktového portfolia. Nerezové rošty konstrukčně odpovídají roštům lisovaným. Z toho vyplývají i obdobné vlastnosti jako jsou hmotnosti, únosnosti a tak dále.


Výrobky z kompozitního materiálu PolyZit jsou ideální náhradou za kovové rošty a konstrukční prvky. Ronn Kompozity: - kompozitní mřížkové rošty s protiskluzovou úpravou, montované - kompozitní žebříky, kompozitní zábradlí, lávky a žebříky. Tyto hranoly lze použít i pro rošty na dřevěné fasády z modřínu.


Dodáváme rošty ocel, nerez, hliník, kompozitní rošty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky