středa 24. ledna 2018

Krytina bramac

Strešná krytina , škridla. Kompletný sortiment krytiny a príslušenstva pre stavbu a obnovu strechy. Popredný špecialista pre strechy na Slovensku.


Vo verzii s reflexným povrchom chráni podkrovie pred prehriatím. Rozměření střechy, založení krajních tašek, pokrývání střešní plochy. Pokrývání tašek na nároží, ukázka chybného krytí, připevňování řezaných tašek. Kvalitná betónová krytina Bramac s rôznymi povrchovými úpravami odolá aj tým najťažším poveternostným podmienkam. Skvelá cena a široký výber tvarov a. Komplexné vyriešenie vašej strechy s BRAMAC - OM.


Bramac ponúka betónovú aj keramickú strešnú krytinu. Tvarovo presné škridly spolu s originálnym systémom doplnkov zabezpečujú maximálnu funkčnosť strechy a vyriešenie jej každého detailu. Krytina Bramac zabezpečí vďaka svojej robustnosti dokonalú ochranu pred extrémnymi poveternostnými podmienkami. Značková a veľmi obľúbená strešná krytina.


Plechová strešná krytina Lindab. Najpredávanejšia krytina zo švédskej ocele. PVC fólie, geotextílie, kotvenie, príslušenstvo. Tvar modelu Bramac Klasik je obľúbeným profilom na našich strechách, ktorý harmonicky ladí s prostredím.


Betónová krytina BRAMAC. V ponuke Bramacu ide o bestseler - dlhodobo najpredávanejší model škridly na Slovensku. Ak sa preň rozhodnete, určite neurobíte chybu.


Betonové a keramické tašky nelze kombinovat s plechovou krytinou. Jejich popis, ceny, charakteristiky apod. Ten, pro koho jsou důležité jistota, jedinečnost a krása, se rozhodne pro keramické střešní tašky Bramac. Bramac nabízí široký výběr barev, povrchů a profilů plechové střešní krytiny.


Hliníková strešná krytina AluSYMA je dostupná len v matnom prevedení. Je určená aj pre náročných zákazníkov so zárukou až rokov. Jediný model SYMETRA sa dá vyrábať s fóliou DRIPSTOP, ktorá zvyšuje úžitkové vlastnosti krytiny. Levné plechové krytiny, střešní krytina levně.


Každým dnem přibývají spokojení zákazníci, kteří svěřili bezpečí svého domova značce BRAMAC. Bramac - střešní krytina Bramac - povrchová úprava Protector. Pretože strešná krytina BRAMAC Platinum má 8x hrubšiu povrchovú úpravu voči bežným betónovým a páleným krytinám. Enostaven in raven - popolnoma v trendu.


Elegantna oblika sredozemskega ugodja. Roben - Pálena škridľa Pálena škridľa je prevedená s dôrazom na vysokú estetiku, ktorá je dosiahnutá použitím prvotriednych engob a glazúr so starostlivým prevedením detailov. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Střešní krytiny značky Bramac. Betonová krytina Bramac je skládaná krytina, vyráběná z vysoce zhutněného kvalitního betonu. Skládaná betonová krytina je k dostání v široké škále modelů, barev a povrchových úprav. A Bramac Duna tetőcserép a Duna fodrozódó hullámait idéző egyedi formavilágával újfajta stílust kölcsönöz a házaknak. Az egyedül nálunk elérhető tetőcserép érdekes, aszimmetrikus formája harmonikusan illeszkedik, szinte belehullámzik a környezetbe, tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán szép látványt nyújt.


Neustále nové tipy, inšpirácie a zaujímavosti na tému strešná krytina. Ak sa chystáte realizovať novú strechu, či rekonštruovať tento portál je pre vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky