čtvrtek 25. ledna 2018

Oprava betonové podlahy svépomocí

Podíváme se na video, jak opravit betonovou podlahu, vybrousit nerovnosti, vyspravit praskliny a udělat samonivelační hmotu na kterou se potom bude pokládat podlaha. S nárůstem obliby laminátových a vícevrstvých dřevěných podlah vzrostl i počet kutilů a odvážlivců, kteří se rozhodli svépomocí řešit renovaci nebo modernizaci podlah ve svých bytech či domech. Výběr podlahové krytiny v některém z obchodních řetězců pak považují za nejdůležitější krok pro nadcházející výměnu podlahy a netuší, jaká úskalí s sebou.


Při realizaci podlahy se může stát, že nivelační stěrka bude zatékat pod základovou desku, navíc betonová deska s trhlinou neplní svoji základní nosnou a statickou funkci. Domácí dílna: oprava betonové podlahy Pokud má beton už pár let za sebou nebo byl vyroben nekvalitně, začne se po nějaké době deformovat. To se projevuje vydrolováním, vznikem trhlin, prašností nebo mechanickým poškozením. Na nové betonové podlaze je nejhorší vybourání té staré. Další možností je vsadit opět na beton.


Betonové a lité podlahy – rady, tipy a návody. Realizujete stavbu, nebo rekonstrukci alespoň částečně svépomocí ? Zdánlivě jednoduchý postup a dostupné materiály lákají k zdánlivě úspornému řešení – zhotovit betonovou podlahu svépomocí. Chcete mít jistotu, že do své garáže pohodlně zajedete a vozu nehrozí jakýkoliv problém?


Cena betonové podlahy může vyjít ( svépomocí ) opravdu levně, nebo opravdu draze. Záleží jak umíte rovinu. Pokud by se případná rovina nepovedla, budete muset platit skutečně nemalé částky za samonivelačku. Chápeme, že jste měli již připravený polystyren, proto i tato výška, ale pro ostatní, správná. Jak na opravu a renovaci betonové podlahy ? Jak se připravit a jak postupovat?


Zvládnete to svépomocí ? Přečtěte si naše články, rady, postupy a návody! Já zase nepotřebuju tolik parády mě stačí aby se to nedrolilo. Nestačilo by pak to opravení jen přetřít barvou na beton a zase nějaký rok klid? Kropení betonové podlahy vodou je vhodné v době, kdy se na povrchu začínají objevovat suché mapy. Jak správně namíchat maltu na omítání svépomocí ? Je potřeba pro přístavbu a nástavbu stavební povolení?


V domě máme betonové podlahy , které jsme betonovali koncem listopadu. Až do února bylo všechno v pohodě a libovali jsme si, jak máme ty podlahy hezké a že. Podívejte se na video, jak spravit betonovou podlahu , která vypadá, že ho slepice vyhrabou. Ovšem postupně se dostávají i do našich domácností jako pevný základ. Oprava popraskaného betonu se dá vyřešit.


Zdravím, na základě informací, které uvádíte na vašich stránkách bych Vás poprosil o radu. Mám nově provedené betonové podlahy ze zavhlého. Lité anhydritové a cementové podlahy , betonové podlahy , realizace podlah ověřenými a certifikovanými společnostmi ze sítě CEMEX Xperts.


Rekonstruujeme si domek, více v albech. Jsme na to sami, nemáme zkušenosti, semtam nám někdo poradí. Měla bych několik dotazů na betony a podlahy. Koncem září jsme si pozvali dva pány, kteří nám udělali betonové podlahy - směs písku a cementru (a vody :-)), přidán plastifikátor a vlákna (průměrná výška betonu 5-cm).


Celkem vybetonováno 1m 2. Nejprve se podívejte, jakým způsobem je lanko v žaluziích vedeno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky