úterý 23. ledna 2018

Peugeot 2008 ceník

Prišlo je do napake pri obrazcu in trenutno ni dostopen. Prosimo, poizkusite kasneje ali stopite v stik s prodajnim mestom. V nabídce je i nová výbava GT line.


Nechte se okouzlit jeho sílou, temperamentem a působivým designem, který umí být robustní i sofistikovaný zároveň. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line. PEUGEOT FINANCE je financovanie poskytované spoločnosťou ESSOX FINANCE, s. Nejde o záväznú ponuku na uzatvorenie zmluvy. Obdobie trvania financovania je do dátumu poslednej mesačnej splátky.


Cars In Pristine Condition For Sale At A Fraction Of Their Original Price. Looking for Peugeot Mats? Modeli v akcijski ponudbi so opremljeni z bogato stopnjo opreme Active, ki vključuje 7-palčni zaslon na dotik, klimatsko napravo, prostoročno telefoniranje Bluetooth in še veliko več! PureTech 1SS je vybavený automatickou šestistupňovou převodovkou EAT která optimalizuje spotřebu paliva a umocňuje.


Vůz, který stejně jako celá značka Peugeot vyznává svobodu a sdílí vizi vzrušující budoucnosti, je ultra moderní interpretací zážitku z jízdy. Z hlediska rozměrů jde o opravdové SUV, současně vyniká svým výrazně elegantním vzhledem. Technologicky vyspělý vůz je.


Huge Savings From UK Dealers. The facelifted model is more sophisticated than ever with improved looks and new tech but, with plenty of rivals to choose from, it needs to work well for the families that buy it. Dozvolite da Vas zavede njegov dizajn, njegova snaga i njegov temperament koji je u isto vreme robustan i sofisticiran. Na podlagi izpolnjenega obrazca vas bomo kontaktirali in usmerili do pooblaščenega prodajalca Peugeot , ki bo na podlagi vaših želja in zahtev za vas pripravil izredno ponudbo.


Der größte Deal von Löwe Höhle. Nachdem das BTC-Geheimnis enthüllt wurde, werden die Leute verrückt! Allure trim is regularly considered to be one of the more luxurious Peugeot trims, with the.


Take a look through the top best-selling cars in the UK and that much is obvious. Jeden z nejoblíbenějších crossoverů na evropském trhu kromě upraveného. Dobrodošli na službenu stranicu Peugeot u Hrvatskoj. Otkrijte našu gamu vozila i online dogovorite test vožnju. Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby.


Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Explore the vehicles and book a test drive online. In fact, for a car based on a Peugeot 2supermini , it’s impressively finishe with. Test absolvovala varianta se silnějším naftovým motorem dostupná výhradně s automatickou převodovkou. Peugeot 3SW – Pětidveřové pětimístné kompaktní kombi – Ceník.


Vůz vstoupí na český trh v nejbližších dnech, ceník však máme k. Ceník , Rychloservis, pozáruční servis, opravy motorů, opravy převodovek, diagnostika všech značek, Praha Praha-Východ. To český ceník potvrzuje, když začíná na pouhých 220. Krátkodobý a dlouhodobý ceník automobilů.


S kompaktným volantom, head-up displejom a dotykovou obrazovkou máte auto bezpečne pod kontrolou a užívate si dokonalé pohodlie. Avtomobil je od takrat beležil neprekinjeno rast prodaje in skupaj je bilo po svetu prodanih 515.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky