středa 24. ledna 2018

Napínací drát na plot

Kvalitní drát slouží jako nosný drát. Kompletní nabídka napínacích drátů, vše skladem. Napínací drát poplastovaný a pozinkovaný ke stavbě Vašeho plotu. Napínací poplastovaný drát a napínací pozinkovaný drát slouží k napnutí pletiva. Středový napínací drát se používá jako středový pro zvýšení stability.


U pletiv pod 150cm se středový napínací drát nepoužívá. Místo příchytky na napínací drát můžete použít vázací drát. Při použití příchytky na ND plot vypadá lépe a nestane se vám, že se napínací drát prověsí. Doporučujeme použít na všechny řady napínacího drátu. Je to nosný prvek a pletivo je na něm zavěšeno.


Podle toho jak dobře vypnete napínací drát, tak bude výsledný plot z pletiva vypadat, pokud nebude vypnutý dobře, bude pletivo mezi sloupky prověšené. U napínacího drátu je důležitý průměr, pokud si zakoupíte napínací drát slabší než cca 10mm dojde při vypínání k prasknutí drátu! Kromě pletiva výšky 100cm, kde postačí dvě řady, doporučujeme natáhnout řady napínacího drátu.


Napínací ocelové dráty nabízíme s různou povrchovou úpravou - poplastované, pozinkované a napínací drát AluGreen, vhodný k pletivu AluGreen. Vázací dráty poté slouží k přichycení a upevnění pletiva k napínacímu drátu a plotovým sloupkům či vzpěrám. Drát nejprve napneme mezi sloupky za pomocí napínací ráčny.


Na každý sloupek připevníme držák napínacího drátu , do kterého napínací drát zahákneme. Nabízíme také veškeré příslušenství potřebné pro montáž (sloupky, vzpěry, napínací dráty, vázací dráty, ostnaté dráty, žiletkové dráty, napínací strojky, plastové prvky pro kompletaci plotových systémů a další příslušenství). Je vyroben z ocelového zinkovaného. Nyní uštípněte napínací drát na potřebnou délku plus cm.


Zasuňte napínací drát na začátečním sloupku do trnu napínače drátu a otáčejte ho šroubovým klíčem přes trn. U všech mezisloupků se napínací drát vloží do držáků drátu. Držák napínacího drátu - upevňuje napínací drát na slupku tak, aby neklesl a nezměnil se tak tvar vašeho plotu.


Příchytka na napínací drát zelená,včetně šroubu. Vhodná k upevňování napínacích drátů. Poplastovaný napínací drát mm hnědý, svitek bm. Kč: KOUPIT: napínací drát poplastovaný - zelený, průměr drátu 3. V této kategorii naleznete veškeré dráty, které se uchycují na plot.


V první řadě se jedná o vázací dráty, jež jsou v provedení pozink nebo jako. Svařované pletivo na plot - žádný napínací drát ani napínací ráčna. Toto pletivo je samonosné a proto není nutný k montáži žádný napínací drát.


Pletivo je vhodné pro rovinné ploty. Očko na napínací tyč INOX. Pokud objednáváme pletivo bez zaplateného napínacího drátu, drát obdržíte v návinech na každé roli zvlášť.


Od výšky 2m pozinkované pletivo pouze bez zapleteného napínacího drátu. Stínící textílie na plot. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Drát napínací poplastovaný 52m v zelené barvě. Když jsou sloupky zabetonované (a zatvrdlé), natáhne se napínací drát a potom se natahuje pletivo - to se potom nahoře a dole jako by rozplete a znovu naplete na napínací drát.


Drát , který vede uprostřed se k pletivu přidělá kousky drátku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky