středa 31. ledna 2018

Obkladové sklo za kuchyňskou linku

Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Motivy pro skleněný obklad za kuchyňskou linku z Grafoskla si můžete vybrat v našem konfigurátoru, galerii realizací nebo z databanky Shutterstock. Ani dlouhé sklo nás nezaskočí. Hlavní výhodou skleněného obkladu je jeho jednoduchá údržba, omyvatelnost, chemická, tepelná a mechanická odolnost. Každý to zná, pořídíte si novou kuchyňskou linku a zanedlouho je stěna za ní zaneřáděná od prskajícího oleje z pánve a jiných agresivních nečistot.


Nástěnné panely se čistí a ochrání stěny od cákanců a zbytků jídla.

Obkladové panely a desky za kuchyňskou linku Jestliže ještě nemáte ve své kuchyni zakomponované obkladové panely a desky za kuchyňskou linku , měli by jste to rychle napravit! Uvidíte, jak prakticky vám v domácnosti poslouží. Trendem při řešení kuchyňské zástěny, tedy plochy za kuchyňskou linkou mezi pracovní deskou a horními skříňkami, jsou hladké velkoplošné materiály beze spár, určitě však ne bez nápadů. Nejen díky své praktičnosti, ale především díky jednoduchosti , rozmanitosti a originalitě řadíme skleněné obklady do kategorie nadčasového designu určeného pro ty nejnáročnější zákazníky.


Pokud i tak budete váhat, namícháme vám barvu přesně podle vašich požadavků. Spárovací hmotu v barvě obkladů. Ale stále nemám vyřešenou barvu kuch.


ESG kalené barevné sklo do kuchyně Chlumec nad Cidlinou. Bílé sklo za kuchyňskou linku Nymburk.

Sklo jako obklad kuchyně Nymburk. SENOSAN a vypadá to trochu jako sklo , ale je to jenom povrchová vrstva nalepená na laminu (nebo něčem takovém). Cenově to nevyšlo špatně, truhlář určitě bude znát. Skleněná pracovní deska Lux Raf Poděbrady. Tvrzené sklo je tepelně stálé až do 300° C, takže jej lze použít např.


Obkladové sklo se také neopotřebuje používáním čisticích prostředků, je vůči nim velmi odolné. Fototapety do kuchyně jsou skvělou náhradou za keramické obklady a navíc se snadnou údržbou. Samolepicí fototapety lze lepit pouze na nesavý povrch jako jsou obklady, sklo a dřevo.


Pokud chcete fototapetu lepit na zeď, zvolili bychom jiný materiál a to vlies (s laminací nebo bez laminace). Vyberte si sklo s grafikou, která bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům a dotvoří design vašeho domu či bytu. Grafosklo můžete mít například jako obklad za kuchyňskou linku , v kuchyňských dvířkách, ve skleněných dveřích, v zábradlí nebo skleněné stěně. Obklady kuchyně – obkladové panely a desky za kuchyňskou linku.


Běžně se objednává u výrobce spolu s kuchyňskou linkou, takže není problém. Svět kuchyní tvrzené sklo vestavěn. Cookies používáme na zlepšení kvality našeho webu. Pokračováním procházení webu souhlasíte s jejich používáním.


Objednávky přijaté do 13. Poptáváme dodání a instalaci skleněného obkladu za kuchyňskou linku dle nákresu (oproti nákrasu již nevyžadujeme instalaci skla do špalet okna). Požadujeme sklo kalené (kvůli plynové varné desce).

Kuchyňská linka je ve tvaru U. Do skla je třeba vyvrtat otvory pro jednu 2-zásuvku a jednu. Budou vám dělat radosti při vaření těch největších dobrot. Tapety za kuchyňskou linku si vyberete u nás.


Rychle, pohodlně a na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky